Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τρισευτυχισμένοι Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Τι συνέβη με το ζευγάρι;

2 Μαΐου 2021 15:07
Τρισευτυχισμένοι Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρισευτυχισμένοι δείχνουν να είναι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, με το ζευγάρι να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κρήτη, γιορτάζοντας εκεί τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και οι δυο, μοιράζονται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους που είναι γεμάτη πράσινο και φύση. Αφού, αποφεύγουν κεντρικούς δρόμους και μένουν κυρίως στο σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου που έχει μεγάλη αυλή, με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο τους επίσης να έρχεται στη δημοσιότητα.

Στην Κρήτη η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος

Στην Κρήτη το ζευγάρι είχε ταξιδέψει και στην πρώτη καραντίνα. Τότε μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη είχε αποκαλύψει:

«Ναι αποφασίσαμε να έρθουμε στην Κρήτη για δύο εβδομάδες γιατί ο άντρας μου έπρεπε να κατέβει για δουλειές και αφού η κόρη μου κάνει τηλεκπαίδευση μπορέσαμε να το κάνουμε. Όσο να πεις εδώ η καραντίνα περνάει λίγο πιο ευχάριστα.

Η Κρήτη είναι ένας τόπος μαγικός και αισθάνομαι πολύ όμορφα που έχω ένα μέρος σαν την Κρήτη να νιώθω ότι είναι δικό μου μέρος. Οι άνθρωποι εδώ είναι απίστευτοι, με έχουν αγκαλιάσει με φοβερό τρόπο. Πέρα από τη δική μου οικογένεια εδώ στην Κρήτη και όλοι οι άνθρωποι όσοι έχω γνωρίσει εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και γενναιόδωροι».

Λευτέρης Σουλτάτος με τη Λασκαράκη στην Κρήτη

Δύσκολες στιγμές για τη Βάσω Λασκαράκη - Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης (photo)

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης και τους τόνισε να προσέξουν πολύ μην παραπλανηθούν από τον ψεύτικο λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί με το όνομά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη ηθοποιός πέφτει θύμα απάτης στα social media. Αυτή τη φορά επιτήδειοι έφτιαξαν έναν λογαριασμό στο όνομά της και προσπάθησαν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από τους followers της.

Η ίδια έγραψε: «Είναι ψεύτικοι τέτοιοι λογαριασμοί. Μη δίνετε τα στοιχεία σας και μη βάζετε τις κάρτες σας αν σας ζητάνε χρήματα».

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την απάτη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share