Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: Μπήκε σε billboard στην Times Square

Νέα διεθνής διάκριση για την τραγουδίστρια

30 Απριλίου 2021 18:21
Ελένη Φουρέιρα: Μπήκε σε billboard στην Times Square

Ελένη Φουρέιρα: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα, η οποία είδε τον εαυτό της να εμφανίζεται σε ένα από τα billboard της Times Square στην Νέα Υόρκη και από ότι φαίνεται φέτος είναι η χρονιά χωρίς αμφιβολία. Η νέα διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Records, η «εκρηκτική» show woman έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify. Η Ελένη Φουρέιρα, η no1 καλλιτέχνιδα σε Spotify streams σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στην playlist με τη μεγάλη επιτυχία «YAYO», που κυκλοφορεί από την Panik Records και κατέκτησε τα charts, ενώ μετρά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams και 6,6 εκατομμύρια YouTube views.

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας. Στην τελευταία ανάρτησή της στο Instagram έγραψε ότι νιώθει ευγνωμοσύνη καθώς ένα όνειρό της γίνεται πραγματικότητα. Παράλληλα δείτε και τα "καρφιά" της Εύης Δρούτσα για την Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα: Μπήκε σε billboard στην Times Square

Λίγα λόγια για την Ελένη Φουρέιρα

Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία δέκα ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα , λόγω των ταραχών που ξέσπασαν εξαιτίας του σκανδάλου των Πυραμίδων. Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα.

Έχει τρία αδέλφια: τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και την Γιώργο. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι Ελληνο-αλβανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και παρουσιάστρια που ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους.

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα ως η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share