Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Έρρικα Πρεζεράκου: Ντύθηκε νυφούλα και μας ξάφνιασε! (photos)

Δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

1 Απριλίου 2021 20:26
Έρρικα Πρεζεράκου: Ντύθηκε νυφούλα και μας ξάφνιασε! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έρρικα Πρεζεράκου: Η γνωστή Ολυμπιονίκης είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και στο λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται μαζί μας αρκετά συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Επίσης, η Έρρικα Πρεζεράκου σόκαρε όλη την Ελλάδα με την περιπέτεια της υγείας της και μίλησε για πρώτη φορά στο «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ, περιγράφοντας τις δύσκολες εκείνες ώρες, όπου της ανέφεραν πως μπορεί ακόμη και να της κοπεί το χέρι.

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει πολύ χιούμορ και δεν δίστασε να το δείξει για άλλη μια φορά. Ξέρει καλά και πώς να αυτοσαρκάζεται και να κάνει πλάκα και το ίδιο έκανε και σήμερα, Πρωταπριλιά, κάνοντάς μας ένα αστείο λόγω της ημέρας.

Πόσταρε φωτογραφίες όπου την είδαμε ντυμένη νύφη, αφήνοντάς μας άφωνους μέχρι να διαβάσουμε τη λεζάντα της στην οποία εξήγησε φυσικά ότι πρόκειται για Πρωταπριλιάτικη φάρσα.

«Άντε και στα δικά σας. Η αμήχανη στιγμή που σου ζητάνε το χέρι… και το δίνεις… με 20% έκπτωση ????????????????????????», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της

«Είδα την παλάμη μου κομμάτια, μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα» - Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημα στην Κύθνο

«Είδα την παλάμη μου κομμάτια, μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα»! Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για το ατύχημα στην Κύθνο που της άλλαξε τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Έρρικα Πρεζεράκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου».

Όσον αφορά στη στιγμή του σοβαρού ατυχήματος στην Κύθνο, η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζει με την περιγραφή της: «Είχα μόλις φτάσει στην Κύθνο για διακοπές και ήταν το πρώτο πρωινό στο νησί. Ωραίος, ζεστός Αύγουστος, μπόλικος κόσμος στην παραλία της Αγίας Ειρήνης.

Έγραψα λίγο, έκανα μια βουτιά. Αργά το μεσημέρι με προσκάλεσαν μαζί με την παρέα μου να πάμε για φαγητό σε μια κοντινή παραλία. Μπήκαμε στο φουσκωτό, τέσσερα άτομα ήμασταν, καθίσαμε και ξεκινήσαμε. Δεν είχαμε βγει καλά καλά από το λιμανάκι, όταν ο οδηγός του σκάφους έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό 180 μοιρών. Ξαφνικά από το κάθισμά μου εκσφενδονίστηκα μέσα στη θάλασσα».

Έρρικα Πρεζεράκου

«Βρέθηκα ξαφνικά κουτρουβαλώντας μέσα στο νερό και άκουσα έναν περίεργο θόρυβο, το «γκαπ» της προπέλας που έκοβε το χέρι μου. Μόνο που εγώ δεν το ήξερα τότε.

Το κατάλαβα βγαίνοντας στην επιφάνεια και βλέποντας τη δεξιά παλάμη μου κομμάτια – κομμένη στη μέση, μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα, το μικρό μου δαχτυλάκι να κρέμεται,» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Έρρικα Πρεζεράκου στο περιοδικό. «Η ζωή μου κρίθηκε μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο.

Αν όπως ανέβαινα στην επιφάνεια του νερού και βρέθηκα ακριβώς κάτω από τις προπέλες στη θέση του χεριού μου βρίσκονταν τα μαλλιά ή το κεφάλι μου, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ να μιλάμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share