Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Έκκληση από την Έρρικα Πρεζεράκου: «Κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό...» (photo)

H ανιψιά της μάχεται με τον καρκίνο!

15 Μαρτίου 2021 16:15
Έκκληση από την Έρρικα Πρεζεράκου: «Κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές αγωνίας βιώνει η Έρρικα Πρεζεράκου, αφού η ανιψιά της έχει διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Όπως είναι ήδη γνωστό η μικρή Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας όπου ακολουθεί μια ειδική θεραπεία και όλη η οικογένειά της ελπίζει να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Η Έρρικα έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ζητώντας από τους followers της να προσευχηθούν για να γίνει καλά το κοριτσάκι της.

«Αν έχετε την καλοσύνη ότι ώρα το δείτε αυτό το μήνυμα κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό να βοηθήσει την Αναστασία μας. Χρειάζεται την προσευχή μας .. είναι πραγματική μαχήτρια .. αλλά μας χρειάζεται .. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να σας έχει ο Θεός καλά», έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου κάτω από τη φωτογραφία της ανιψιάς της που πόσταρε στο Instagram. Με την ίδια να ανατριχιάζει με τις λεπτομέρειες για το ατύχημά της

«Είδα την παλάμη μου κομμάτια, μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα» - Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημα στην Κύθνο

«Είδα την παλάμη μου κομμάτια, μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα»! Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για το ατύχημα στην Κύθνο που της άλλαξε τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Έρρικα Πρεζεράκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου».

Όσον αφορά στη στιγμή του σοβαρού ατυχήματος στην Κύθνο, η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζει με την περιγραφή της: «Είχα μόλις φτάσει στην Κύθνο για διακοπές και ήταν το πρώτο πρωινό στο νησί. Ωραίος, ζεστός Αύγουστος, μπόλικος κόσμος στην παραλία της Αγίας Ειρήνης.

Έγραψα λίγο, έκανα μια βουτιά. Αργά το μεσημέρι με προσκάλεσαν μαζί με την παρέα μου να πάμε για φαγητό σε μια κοντινή παραλία. Μπήκαμε στο φουσκωτό, τέσσερα άτομα ήμασταν, καθίσαμε και ξεκινήσαμε. Δεν είχαμε βγει καλά καλά από το λιμανάκι, όταν ο οδηγός του σκάφους έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό 180 μοιρών. Ξαφνικά από το κάθισμά μου εκσφενδονίστηκα μέσα στη θάλασσα».

Έρρικα Πρεζεράκου

«Βρέθηκα ξαφνικά κουτρουβαλώντας μέσα στο νερό και άκουσα έναν περίεργο θόρυβο, το «γκαπ» της προπέλας που έκοβε το χέρι μου. Μόνο που εγώ δεν το ήξερα τότε.

Το κατάλαβα βγαίνοντας στην επιφάνεια και βλέποντας τη δεξιά παλάμη μου κομμάτια – κομμένη στη μέση, μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα, το μικρό μου δαχτυλάκι να κρέμεται,» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Έρρικα Πρεζεράκου στο περιοδικό. «Η ζωή μου κρίθηκε μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο.

Αν όπως ανέβαινα στην επιφάνεια του νερού και βρέθηκα ακριβώς κάτω από τις προπέλες στη θέση του χεριού μου βρίσκονταν τα μαλλιά ή το κεφάλι μου, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ να μιλάμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share