Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Στέλιος Φύτρος: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ο ηθοποιός των «8 Λέξεων»

«Μου έχουν πει "εγώ δουλεύω μόνο με ανθρώπους με τους οποίους κάνω κάτι ερωτικά ή είναι φίλοι μας"»

7 Μαρτίου 2021 13:27
Στέλιος Φύτρος: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ο ηθοποιός των «8 Λέξεων»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Στέλιος Φύτρος, ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς 8 Λέξεις, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως και ο ίδιος έχει βιώσει κάτι παρόμοιο, μιλώντας στο περιοδικό My tv. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί αποκαλύπτουν ότι τους είχε συμβεί στο παρελθόν.

Πολλοί και πολλές συνάδελφοί σου καταγγέλλουν ότι έχουν υποστεί βία σε οποιαδήποτε μορφή της. Ποια είναι η άποψή σου;

Η αλήθεια είναι ότι η βία, σε οποιαδήποτε μορφή της, υπήρχει ανέκαθεν στον χώρο. Δεν πέφτουμε απ' τα σύννεφα. Τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, που έχει συμβεί σ' εμένα. Μου έχουν πει ξεκάθαρα ότι «εγώ δουλεύω μόνο με ανθρώπους με τους οποίους κάνω κάτι ερωτικά ή είναι φίλοι μας".

Στέλιος Φύτρος

«Σκάει» ομαδική καταγγελία στο ΣΕΗ από γνωστούς ηθοποιούς για συνάδελφό τους (Video)

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου. Καθημερινά γυναίκες ηθοποιοί αποκαλύπτουν όσα τραγικά έχουν ζήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας τους από καταξιωμένους και γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, νέες καταγγελίες φτάνουν σήμερα στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Η μία από αυτές έχει να κάνει με έναν σκηνοθέτη και δάσκαλο υποκριτικής και ακόμη δύο σκηνοθέτες του ποιοτικού θεάτρου.

«Την ερχόμενη Δευτέρα σκάει ομαδική καταγγελία γνωστών ηθοποιών, ετοιμάζουν μια… έκπληξη. Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα το ΣΕΗ έχει Πανκαλλιτεχνική συγκέντρωση στις 12 στο Υπουργείο Πολιτισμού» τόνισε η Άννα Ζηρδέλη. «Είναι πάνω από δέκα ηθοποιοί που μαζεύτηκαν και θα καταγγείλουν έναν συγκεκριμένο συνάδελφό τους» πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share