Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Σοκαριστική η αποκάλυψη της Παναγιώτας Βλαντή: "Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη" (video)

"Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν"

25 Φεβρουαρίου 2021 14:16
Σοκαριστική η αποκάλυψη της Παναγιώτας Βλαντή:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που γίνονται από ηθοποιούς για παρενοχλήσεις που είχαν υποστεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξη της μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε από παραγωγό στην αρχή της καριέρας της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Παναγιώτα Βλάντη μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από τον ίδιο ηθοποιό που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.

Σοκάρει η αποκάλυψη της ηθοποιού.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη της Παναγιώτας Βλάντη

Ειδικότερα η ηθοποιός είπε σε συνέντευξη της στο MEGA ότι «είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη»

«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή» πρόσθεσε η Παναγιώτα Βλαντή περιγράφοντας τι συνέβη.

Όπως διευκρίνισε το αδίκημα είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα αλλά «βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Η ηθοποιός σόκαρε με την αποκάλυψη της.

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πω στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου.

Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι» πρόσθεσε.

Όπως τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή, «είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψη η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share