Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Σοκάρει η Αγγελική Ηλιάδη με την εξομολόγηση της: "Παραγωγός με κλείδωσε σε γκαρσονιέρα και με..." (video)

"Το είπα σε όλους"

25 Φεβρουαρίου 2021 09:20
Σοκάρει η Αγγελική Ηλιάδη με την εξομολόγηση της:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Αγγελική Ηλιάδη: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από άτομα που βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο σχετικά με άσχημες εμπειρίες που είχαν ζήσει στο παρελθόν με μία ακόμα να βρίσκει το φως της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό έκανε και εκείνος με την σειρά του μία γερή εξομολόγηση σχετικά με το παρελθόν του όπου είχε βιαστεί όταν ήταν 6 χρονών.

Συγκεκριμένα η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" όπου και μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από παραγωγό.

Έκανε μία μεγάλη εξομολόγηση η Αγγελική Ηλιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη: Η μεγάλη της αποκάλυψη

Ειδικότερα την δική της εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα της βήματα, έκανε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

«Δεν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένο για έναν χώρο. Πρόσφατα μίλησα με την θεία μου για αυτό. Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου… Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό.

Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα» είπε.

«Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας… Εγώ αντέδρασα τότε έτσι αλλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία το πότε αλλά το να λέγονται», καταλήγει η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το βίντεο με όσα είχε να πει:

Δημήτρης Λιγνάδης: Καταθέτει την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια - Ποιο είναι το άλλοθι του για τις καταγγελίες

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί έχουν μιλήσει για τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι κλήθηκαν Κούγιας και Βλάχος στο πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σχετικά με όσα δήλωσαν δημοσίως.

Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια και να πει το άλλοθι που είχε για εκείνες τις ημέρες.

Τι αναμένεται να πει σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η απολογία του σκηνοθέτη

Ειδικότερα σήμερα, Πέμπτη 25 Φερβρουαρίου, στις 14:30 ο Δημήτρης Λιγνάδης θα βρεθεί ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις δύο πράξεις βιασμού που του αποδίδονται, μία του 2010 και μία το 2015.

Την ίδια στιγμή, διά του συνηγόρου υπεράσπισης του, Αλέξη Κούγια, έχει από χθες καταθέσει ένσταση ακυρότητας της προδικασίας και αναμένεται η έκδοση βουλεύματος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ακολουθεί τη γραμμή της πλήρους άρνησης και δια μέσω του κ. Κούγια έχει προαναγγείλει την κατάθεση μηνύσεων για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των δύο προσώπων που τον κατηγορούν.

«Βρισκόταν σε άλλα μέρη»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης υποστηρίζει πως το χρονικό διάστημα για το οποίο τον κατηγορούν ότι προέβη στις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται, βρισκόταν σε άλλα μέρη.

Μάλιστα, θα προσκομίσει ένα ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφε την καθημερινότητα, τις κινήσεις και τις συναναστροφές του. Ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρισκόταν σε διαφορετικά μέρη από εκείνα που τον τοποθετούν τα φερόμενα θύματά του.

«Έχει προσωπικό ημερολόγιο χειρόγραφο. Για την μια περίπτωση που λέει ότι βρισκόντουσαν τον Αύγουστο στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, στο ημερολόγιο αναφέρει από τις 2-10 Αυγούστου ήταν στην Αίγυπτο, από τις 10-19 στην Επίδαυρο, από τις 19-26 στην Πάτρα και στη συνέχεια στην Κόρινθο» είπε ο κ. Κούγιας.

Στη δεύτερη περίπτωση, αυτή του Αυγούστου του 2015, υποστήριξε ότι σύμφωνα με το ημερολόγιό του βρισκόταν ολόκληρο τον Αύγουστο στην Ιθάκη μαζί με την πρώην υπουργό Πολιτισμού Ελένη Κούρκουλα, τον ιδιοκτήτη του Action 24 Διονύσης Παναγιωτάκη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, τους οποίους θα προτάξει και ως μάρτυρες αύριο πριν την απολογία του.

Τι θα πει σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Χοντροκομμένη κατασκευή» η δικογραφία

Ήδη, ο κ. Κούγιας έχει δώσει το στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσει, χαρακτηρίζοντας τη δικογραφία «χοντροκομμένη κατασκευή».

Επιπλέον, ήδη από την κατατεθείσα ένσταση ακυρότητας κάνει λόγο για απουσία φωτογραφιών, ιατροδικαστικών εκθέσεων, μηνυμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου ή μέσω κάποιου social media, εκ των οποίων θα ήταν δυνατή η επιβεβαίωση των καταγγελλόμενων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share