Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

"Λύγισε" ο Τάσος Ξιαρχό: "Όταν ήμουν 6 χρονών με βίασε ένας..." (video)

"Οι γονείς μου δεν με βοήθησαν"

25 Φεβρουαρίου 2021 08:39
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Τάσος Ξιαρχό: Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο γνωστός χορευτής Τάσος Ξιαρχό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το "The2NightShow" σχετικά με ένα τραυματικό περιστατικό που του συνέβη.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα έγινε μία ακόμη καταγγελία για έναν γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη από επίσης μία γνωστή ηθοποιό που δεν έχει αποκαλυφθεί ποια είναι.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι τον είχαν βιάσει όταν ήταν 6 χρονών και δεν τον στήριξαν οι γονείς του όταν τους χρειαζόταν.

Τα είπε όλα ο Τάσος Ξιαρχό.

Τάσος Ξιαρχό: Η αποκάλυψη του

Ειδικότερα σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο χορευτής και χορογράφος μίλησε για τον βιασμό του σε ηλικία 6 ετών και δάκρυσε όταν μίλησε για τους γονείς του και τη στάση που κράτησαν απέναντί του.

«Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή, που αργότερα έγιναν τρεις με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση. Με βίασε, ήταν της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια. Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ» είπε.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό δάκρυσε όταν μίλησε για την έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά των γονιών του.

Αποκαλυπτικός ο Τάσος Ξιαρχό.

«Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο κι ο μπαμπάς μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Στην ηλικία των 6 δεν καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα επαφής που σου συνέβη… Οι γονείς μου το έμαθαν όταν το είπα δημόσια, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά… Πάντα το γυρνώ στην πλάκα για να εκμηδενίσω μία κατάσταση. Οι γονείς γενικά δεν ρωτούν αν τα παιδιά τους είναι καλά. Να ρωτήσεις στο ουδέτερο, στο άκυρο;» είπε.

Ο κ. Ξιαρχό μίλησε για τα παιδικά του χρόνια. «Θυμάμαι ωραίες στιγμές όταν η μητέρα μου χώρισε με τον πατέρα μου στην πέμπτη δημοτικού, χάρηκα όταν χώρισαν. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ βίαια. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία στις γυναίκες» είπε.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share