Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αφέθηκε ελεύθερος μαζί με την σύντροφο του

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

4 Φεβρουαρίου 2021 21:53
Ανδρέας Μικρούτσικος: Αφέθηκε ελεύθερος μαζί με την σύντροφο του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με την σύλληψη του γνωστού παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικο, όπου είχε συλληφθεί νωρίτερα από την αστυνομία στο Περιστέρι μαζί με την σύντροφο του.

Ειδικότερα πριν από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με την σύντροφο του όπου είχε εκδοθεί ένταλμά σύλληψης και για τους δύο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφέθηκε ελεύθερος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η εξέλιξη με την σύλληψη του

Ειδικότερα δυσάρεστες στιγμές έζησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Περιστέρι. Έπειτα από τυχαίο έλεγχο της ΔΙΑΣ ο γνωστός παρουσιαστής και η επίσης γνωστή τηλεπερσόνα σύντροφός του συνελήφθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του Ανδρέα Μικρούτσικου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης μετά από καταδίκη του ερήμην για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σε ό,τι αφορά τη σύντροφο του, οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο πως και για εκείνη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά από καταδίκη της ερήμην για οικονομικές διαφορές. Γύρω στις 8 το βράδυ με εντολή εισαγγελέα, τόσο ο πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής όσο και η σύντροφός του, αφέθηκαν ελεύθεροι. Θα κληθούν εν ευθέτω χρόνω για επίλυση των διαφορών τους.

"Σπόντα" του Χάρη Βαρθακούρη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: "Σε αυτή την εκπομπή θα μπορείς να μιλήσεις"

Χάρης Βαρθακούρης: Την πρεμιέρα του έκανε σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου η εκπομπή "Σου Κου Family" όπου και ειπώθηκαν αρκετά πράγματα στην παρέα της εκπομπής. Επίσης σημειώνεται ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη κάποια στιγμή "ξέσπασε" με το σύζυγό της.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Βαρθακούρης καλωσόρισε στην παρέα του "Σου Κου Family" την ψυχολόγο Ελπίδα Γεωργακοπούλου όπου και της είπε ότι θα μιλάει ελεύθερα.

Αναζωπυρώνονται οι φήμες για την κόντρα Μικρούτσικου - Βαρθακούρη.

Χάρης Βαρθακούρης: Η "σπόντα" για τον Αντρέα Μικρούτσικο

Ειδικότερα μία από τις ενότητες της νέας εκπομπής της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη είναι τα ψυχολογικά θέματα που θα επιμελείται η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Χάρης Βαρθακούρης δεν παρέλειψε να πετάξει την σπόντα του για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, υπονοώντας ότι στο Big brother δεν άφηνε την ίδια να μιλήσει.

Ο παρουσιαστής ανέφερε για την συμμετοχή της Ελπίδας στην εκπομπή: «Να πούμε όμως ότι η Ελπίδα σε αυτήν την εκπομπή θα μιλάει, θα ακούγεται και θα συμμετέχει και δεν θα χρειάζεται να με κοιτάξει 50 φορές για να της πω πες μια κουβεντούλα γιατί…» Όταν η Αντελίνα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ελπίδα απάντησε ότι δεν είναι θέμα δικό του αλλά ότι η ροή είναι γρήγορη και κάποιοι της έλεγαν αν τελικά έχει φωνή και μιλάει.

Όπως φαίνεται ο Χάρης Βαρθακούρης διατηρεί την απορία του αν υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share