Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Τι συνέβη;

10 Δεκεμβρίου 2020 10:26
Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο ο σταρ του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε αγωγή για να αντιμετωπίσουν την παγκρεατίτιδα.

Όπως μεταδίδουν τα αμειρκανικά ΜΜΕ, ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ αναγκάστηκε να χάσει πολλά κιλά για τις ανάγκες της τελευταίας του ταινίας.

Σύμφωμα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Κλούνεϊ, πατέρας δύο παιδιών, έχασε σχεδόν 30 κιλά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, υπό τον τίτλο: «The Midnight Sky». Η εξαντλητική δίαιτα που έκανε του κόστισε ακριβά, όπως σχολιάζει ο διεθνής Τύπος.

Ο 59χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ έχασε 28 κιλά για τις ανάγκες ενός θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, με τον ίδιο να υποδύεται τον ρόλο ενός αστρονόμου που επιχειρεί να προειδοποιήσει τους αστροναύτες ότι έρχεται η καταστροφή της Γης. Ωστόσο δείτε μερικές τρυφερές φωτογραφίες του Σον Κόνερι με την οικογένεια του λίγο πριν πεθάνει.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Χιού Γκραντ - Τα συμπτώματα που τον δυσκόλεψαν

Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι νόσησε από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να περάσει πολύ δύσκολα. Επίσης μάχη με την ζωή του δίνει ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού λόγω του ιού.

Ο Χιού Γραντ αποκάλυψε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου το βράδυ ότι και εκείνος αλλά και η σύζυγός του Anna Eberstein νόσησαν από τον Covid-19, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert μέσω Skype και με δόση χιούμορ περιέγραψε τα συμπτώματα του κορωνοϊού που πέρασε.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είχαμε κολλήσει το χειμώνα. Ξεκίνησε σαν ένα πολύ περίεργο σύνδρομο, όπου συνέχισα να ιδρώνω απελπιστικά. Αισθανόμουν τα μάτια μου σαν να είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερα και σαν να καθόταν ένας γίγαντας πάνω στο στήθος μου. Περπατούσα στον δρόμο μια μέρα και σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα και άρχισα να πανικοβάλλομαι», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Hugh Grant και περιέγραψε την στιγμή που κατάλαβε ότι έχει μολυνθεί από τον φονικό ιό.

«Πήγαινα να μυρίσω λουλούδια, τίποτα. Και απελπιζόμουν όλο περισσότερο. Πήγα πάνω από κάδο σκουπιδιών… Είναι σαν να θέλεις να μυρίσεις τη μασχάλη του διπλανού σου γιατί απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτα. Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel Νο. 5 της γυναίκας μου πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν μπόρεσα να μυρίσω τίποτα, αλλά στραβώθηκα κανονικά» εξομολογήθηκε ο διάσημος ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share