Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Επανασύνδεση «βόμβα» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Άναυδη η Ζέτα Μακρυπούλια

Τι αποφάσισε ο τραγουδιστής;

4 Δεκεμβρίου 2020 07:31
Επανασύνδεση «βόμβα» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Άναυδη η Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδη έμεινε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια, με τον γνωστό τραγουδοποιό να προχωρά σε μια επανασύνδεση «βόμβα» με άλλη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, ο Χατζηγιάννης δεν κρύβει την χαρά του για το γεγονός, ότι επανασυνδέεται με την Ελεάνα Βραχάλη. Ο ίδιος… δεν αργεί, μάλιστα, και είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη δισκογραφική πορεία του ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που προκαλεί αίσθηση από το πρώτο teaser του, μετά το «χαστούκι» δύο ανδρών στη σύντροφό του.

Η νέα μουσική πρόταση του δημοφιλή καλλιτέχνη των πολυάριθμων διαχρονικών επιτυχιών φέρει τον τίτλο «Μην Αργείς».

Είναι το επόμενο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το No. 1 επιτυχία «Χορεύω» που συμπληρώνει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο, ενώ παράλληλα αγγίζει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Μην Αργείς» θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση της συνεργασίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την κορυφαία στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, με την οποία συμπορευόταν δισκογραφικά επί σειρά ετών στο παρελθόν, χαρίζοντάς μας τις μεγαλύτερες και ανεξίτηλες επιτυχίες της καριέρας του.

Τη μουσική του επερχόμενου τραγουδιού υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή. Η πρώτη γεύση που έρχεται μέσα από το teaser κεντρίζει το ενδιαφέρον με τον ιδιαίτερο ήχο του.

Το «Μην Αργείς» έρχεται σε πρώτη μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από τις 30 Νοεμβρίου.

Από σήμερα, 4 Δεκεμβρίου, το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Spotify, πριν κυκλοφορήσει ευρέως από τη Heaven Music λίγες ημέρες αργότερα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming.

Δράμα για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Η άγνωστη τραγωδία που τους χτύπησε την πόρτα!

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι πριν λίγες ημέρες το δράμα που περνάει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το ζευγάρι εδώ και χρόνια έχει έναν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share