Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικονομική καταστροφή για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ποιες οι δύσκολες ώρες που πέρασε η Ζέτα Μακρυπούλια;

1 Δεκεμβρίου 2020 08:06
Οικονομική καταστροφή για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια έζησε μία μεγάλη οικονομική καταστροφή, ενώ μίλησε ανοιχτά για το ανελέητο ξύλο!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός αποκάλυψε πράγματα που δεν γνώρισε κανείς για τη ζωή της. Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: «Φουντώνουν» οι φήμες για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Λίγο πριν ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους…

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία τα έχει βρει με τον εαυτό της, με τη σχέση της, ενώ πορεύεται ιδανικά στα επαγγελματικά της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει στιγμές από τη ζωή της, τα οποία δεν γνώριζε το ευρύ κοινό.

Αυτά αφορούσαν τα χρόνια της παιδικής της ηλικίας και όχι μόνο! Γνωρίζατε το δράμα της με τις καταχρήσεις;

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο People είχε μιλήσει για τα συνέβαιναν στο σπίτι της, με τις όμορφες αλλά και τις άσχημες οικογενειακές στιγμές.

Mάλιστα αποκάλυψε πως έπαιζε ξύλο με τα αδέρφια της: «Πάντα έκλεβα σοκολατάκια Noisetta ή Gioconda από τη γυάλα της μαμάς στο σαλόνι. Μπλέχτηκα από νωρίς και με τη ζαχαροπλαστική. Έφευγε η μαμά από το σπίτι, άνοιγα τους Τσελεμεντέδες της, έβλεπα τι υλικά είχαμε στο σπίτι και, με βάση αυτά, έφτιαχνα κάποια γλυκά.

Επίσης, μου άρεσε να παίρνω τα υλικά του κέικ, να φτιάχνω μια μικρή ποσότητα και να το τρώω ωμό. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει η μητέρα μου κέικ και να μη φάω με το δάχτυλο την ωμή ζύμη. Με τα αδέλφια μου παίζαμε ξύλο, ώρες ατελείωτες. Προσπαθούσα να τους δείρω κι εγώ με τον τρόπο μου».

Πρόσθεσε επίσης για τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βίωσε: «Όταν η οικογένειά μου έζησε μια πολύ σοβαρή οικονομική κρίση, συμφιλιώθηκα αμέσως με την κατάσταση.

Γενικότερα, πάντως, ντρεπόμουν να ζητάω λεφτά. Αν ήθελα ένα παγωτό, πήγαινα στη μαμά μου, μου έλεγε να ζητήσω χρήματα από τον μπαμπά κι εγώ δεν πήγαινα. Προτιμούσα να μη φάω το παγωτό. Οπότε, το ότι άρχισα να δουλεύω στα 13 μου μου έδωσε μια ελευθερία που την είχα ανάγκη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share