Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

«Φουντώνουν» οι φήμες για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Λίγο πριν ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους…

Το ντοκουμέντο που τους «προδίδει»

30 Νοεμβρίου 2020 20:31
«Φουντώνουν» οι φήμες για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Λίγο πριν ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φουντώνουν» οι φήμες σχετικά με τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με ορισμένες πληροφορίες να έρχονται στο φως για το τι έκαναν, πριν την ανακοινώσουν επίσημα.

Επειδή η ελληνική showbiz είναι μία σταλιά, το ζευγάρι, δεν βρέθηκε προφανώς για πρώτη φορά, την περίοδο που… ερωτεύτηκαν, αλλά γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν, με μια άγνωστη τραγωδία πρόσφατα να τους έχει χτυπήσει την πόρτα.

Μάλιστα, υπάρχει φωτογραφία από το 2005 που τους δείχνει μαζί, σε νυχτερινή έξοδο. Εμείς βρήκαμε το συγκεκριμένο ντοκουμέντο, όπως και αρκετά άλλα από το παρελθόν της Ζέτας, για να καταλήξουμε στο εξής συμπέρασμα: Ήταν όντως πάντα τόσο όμορφη.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης παλιά Ρέμος

"Η ζήλια είναι...": Χωρισμός για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη;

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που είχαν βγει κατά καιρούς για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, όπου έγραφαν πως χωρίζουν έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Ο τραγουδιστής, αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του. «Είμαστε οικογένεια, άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς». Όσο για τις... διαβάστε περισσότερα για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share