Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

11 Νοεμβρίου 2020 10:33
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο είχε βρεθεί στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία «πάγωσε» τους συναδέλφους στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την αποκάλυψη, στην οποία προχώρησε.

Η διάσημη παρουσιάστρια και το πάνελ της κλήθηκαν να συζητήσουν, πριν από οτιδήποτε άλλο, τις εξελίξεις στο GNTM, που είχε μια ιδιαίτερη δοκιμασία με σκύλους και η Καινούργιου θυμήθηκε ένα περιστατικό από τα νιάτα της, όπου χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, αντικρύζοντας ορισμένα πιο «άγρια» σκυλιά, όπως είναι τα ροτβάιλερ ή οι γερμανικοί ποιμενικοί, ανέφερε πως στο σπίτι της, μαζί με τους γονείς και τον αδελφό της, είχαν ένα σκυλάκι ροτβάιλερ, το οποίο μεγαλώνοντας, ανέπτυξε ένα πιο άγριο ένστικτο. Μια μέρα, δηλαδή, όπου αποφάσισαν τα δύο παιδιά να το αφήσουν πιο ελεύθερο, εκείνο επιτέθηκε στην Καινούργιου και ο πατέρας της του πετούσε πράγματα, ώστε να την αφήσει.

Αργότερα, μετά την παρέμβαση των γονιών της, η δημοσιογράφος, που έκανε άλλη μια αποκάλυψη περί... μη διάθεσης για έρωτα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο κι έκανε τα απαραίτητα ράμματα, ώστε να θεραπευτεί η πληγή.

«Σεισμός» στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου: Της ανακοίνωσαν το τέλος

«Σεισμός» επικράτησε στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς ανακοινώθηκε το τέλος από το κανάλι, με συνεργάτη της να μη συνεχίζει μια στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης, που βρισκόταν στο πάνελ της συγκεκριμένης εκπομπής από την αρχή της σεζόν, υπέβαλε την παραίτησή του την Παρασκευή (6/11).

Οι λόγοι της αποχώρησής του ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως όπως παρατηρήσαμε στα social media, ο Νίκος Γεωργιάδης, έχει κάνει unfollow στην Κατερίνα Καινούργιου.

Σοκ για την Κατερίνα Καινούργιου: «Θα μείνω έγκυος από τον πρώην άνδρα μου για να μην...» (Video)

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου με την σημερινή αληθινή ιστορία της 32χρονης Λουίζας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Λουίζα έχει κρατήσει ερωτική επαφή με τον πρώην άντρα της ο οποίος έχει προχωρήσει στη ζωή του γνωρίζοντας άλλη γυναίκα με την οποία περιμένουν παιδί. Η Λουίζα σκοπεύει να μείνει έγκυος από τον πρώην της προκειμένου να τον κάνει να χωρίσει από τη νέα του κοπέλα και να μην παντρευτούν.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share