Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Δεν υπάρχει διάθεση να κάνουμε έρωτα...» - «Κάγκελο» όλοι με την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

Απίστευτη ατάκα στον αέρα

10 Νοεμβρίου 2020 12:08
«Δεν υπάρχει διάθεση να κάνουμε έρωτα...» - «Κάγκελο» όλοι με την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κάγκελο» έμειναν όλοι με την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του Open, με την παρουσιάστρια να κάνει ένα σχόλιο, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις από τους συναδέλφους της στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η όμορφη δημοσιογράφος, αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, επανήλθε με… καυτή ατάκα, που σχετίζεται με την κατάσταση, που ζούμε, καθώς και τις επιπτώσεις της στην ψυχολογία μας. Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, η διάθεση για έρωτα είναι μειωμένη, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι υπόλοιποι.

Αυτή είναι η αίσθηση, άλλωστε, που έχει αποκομίσει το τελευταίο διάστημα από τους ανθρώπους, με τους οποίους συνομιλεί, κάτι που έχει βέβαια ισχυρή δόση αλήθειας, καθώς έχουν καταγραφεί μέχρι και αρκετά κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας στην πρώτη καραντίνα, έχοντας μπει τώρα στη δεύτερη.

Το σχόλιο αυτό, όμως, κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν από την παρουσιάστρια. Η Καινούργιου προχώρησε σε αυτό, προκειμένου να κάνει τη σχετική εισαγωγή για το Big Brother, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές… ακατάλληλες για ανηλίκους.

Τα σχόλια ήταν ουκ ολίγα για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με τους συντελεστές της εκπομπής να τοποθετούνται για τις ερωτικές περιπτύξεις, αλλά και το τι θα συμβεί στο μέλλον, καθώς και τη σράση της Άννας Μαρίας.

«Σεισμός» στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου: Της ανακοίνωσαν το τέλος

«Σεισμός» επικράτησε στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς ανακοινώθηκε το τέλος από το κανάλι, με συνεργάτη της να μη συνεχίζει μια στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης, που βρισκόταν στο πάνελ της συγκεκριμένης εκπομπής από την αρχή της σεζόν, υπέβαλε την παραίτησή του την Παρασκευή (6/11).

Οι λόγοι της αποχώρησής του ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως όπως παρατηρήσαμε στα social media, ο Νίκος Γεωργιάδης, έχει κάνει unfollow στην Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share