Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για τη βασίλισσα Ελισάβετ (photo-video)

Σοκ

4 Μαΐου 2020 13:33
Δύσκολες ώρες για τη βασίλισσα Ελισάβετ (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δύσκολες ώρες περνάει η βασίλισσα Ελισάβετ που βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε αυστηρή καραντίνα στο κάστρο του Windsor λόγω του κορωνοϊού. Ενώ, σοκ είχαν προκαλέσει τα αντικείμενα που κρύβονταν πίσω από το διάγγελμα που είχε κάνει.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail η μονάρχης είναι εγκλωβισμένη στα διαμερίσματά της μαζί με το σύζυγο της Φίλιππο, και ανησυχεί έντονα για την πορεία της πανδημίας και φυσικά της χώρας της.

Η ίδια περνάει δύσκολα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό της με το ζόρι φτάνουν τους... 20 (!) ενώ η ίδια έχει απαρνηθεί το αγαπημένο της χόμπι, που είναι η ιππασία.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έκτακη βιντεοκλήση με την βασιλική οικογένεια

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει νέα βιντεοκλήση αυτό το Σάββατο, αυτή την φορά με τα μέλη της οικογένειάς της. Δείτε τον λόγο στο Athensmagazine.gr

Η πριγκίπισσα Σαρλότ θα περάσει τα πέμπτα γενέθλιά της σε απομόνωση το επόμενο Σάββατο, αλλά θα απολαύσει βιντεοκλήση με τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με μια πηγή. Μετά από τον εορτασμό των γενεθλίων της Μεγαλειότης, τώρα έχουμε και αυτό της μικρής πριγκίπισσας, που δεν θα περάσει απαρατήρητος.

Η κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, που αυτή τη στιγμή είναι σε καραντίνα στο Norfolk με την οικογένειά της, είναι πιθανό να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τη γιαγιά της Βασίλισσα και άλλους αγαπημένους της την ειδική της μέρα, ανέφερε μια πηγή στην Sun.

Παρά τις εξαιρετικές περιστάσεις γύρω από τα γενέθλιά της φέτος, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν προγραμματίσει μια διασκεδαστική ημέρα για τα γενέθλια της κόρης τους στο σπίτι τους στο Anmer Hall.

Και η νεαρή πριγκίπισσα δεν φαίνεται να την πειράζει ότι οι εορτασμοί της μπορεί να είναι λίγο διαφορετικοί φέτος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι ανησυχεί μόνο για το αν όλοι θα ήταν ενωμένοι για να της ευχηθούν «Χρόνια πολλά».

Η οικογένεια έχει οργανώσει ένα πάρτι Zoom για αυτήν, ώστε να μπορεί να μιλήσει με την οικογένεια και τους φίλους της. Στη συνέχεια, έχουν δημιουργήσει ένα πλήρες σχέδιο που θα της δώσει όλη τη διασκέδαση των γενεθλίων - συμπεριλαμβανομένων των κέικ και των παιχνιδιών - παρά τις εξαιρετικές περιστάσεις που αντιμετωπίζουμε ", ανέφερε μια πηγή.

«Η γιαγιά της θα συμμετάσχει στην οικογενειακή κλήση τη μεγάλη μέρα. Όσον αφορά τη Σάρλοτ, το σημαντικό είναι ότι όλη η οικογένειά της είναι δίπλα της για να της πει: «Χρόνια πολλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share