Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι κρατούσε μέσα στο φέρετρο;

Αδιανόητο!

18 Απριλίου 2020 07:05
Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι κρατούσε μέσα στο φέρετρο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι απίστευτο κρατούσε μέσα στο φέρετρο η πριγκίπισσα Νταϊάνα; Ήταν Κυριακή 31 Αυγούστου 1997 όταν πέθανε η πριγκίπισσα του λαού..

Λίγες ώρες νωρίτερα, το αυτοκίνητο που τη μετέφερε είχε τρακάρει στο τούνελ Pont de l’Alma. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο οδηγός Henri πέθαναν στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones. Όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν έχουν γίνει αντικείμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατός της, οι απαιτήσεις να επιστρέψει η βασίλισσα Ελισάβετ από το Balmoral και οι γιοι της στην πομπή της κηδείας της.

Ο βοηθός της Paul ήταν επιφορτισμένος με το να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο. Αφού έμαθε τα δυσάρεστα νέα, έψαξε στο διαμέρισμά της. Βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας. Πήρε κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, έβαλε τα κοσμήματα στη θυρίδα και τράβηξε τις κουρτίνες.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο με τον οδηγό της Colin, o Burrell είχε μαζί του και ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια για την Νταϊάνα. Ζήτησαν να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το βράδυ της ίδιας μέρας, εκτός από τις αδερφές της, ο πρίγκιπας Κάρολος οδηγήθηκε στην αίθουσα του πρώτου ορόφου, όπου βρισκόταν η σορός της πριγκίπισσας. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της μέσα στο φέρετρο και μια φωτογραφία των γιων της, αυτή που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της.

“Εγώ σκότωσα την πριγκίπισσα Νταϊάνα γιατί…” – Ομολογία σοκ

Τι αναφέρει μια ομολογία που σόκαρε τους πάντες για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα; Λίγο πριν πεθάνει ο πρώην πράκτορας της Mi5… Χόκινς υποστήριξε, ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της πριγκίπισσας με εντολή του παλατιού, μάλιστα!

Πριν καιρό πληροφορήθηκε από τους γιατρούς, ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή και ότι ο χρόνος που του απομένει στη ζωή είναι μόνο λίγες εβδομάδες. Ο λόγος για τον πράκτορα της Mi5, Χόκινς, ο οποίος από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα έκανε μια σειρά από εξομολογήσεις.

Μια από αυτές, αναφέρεται στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον θάνατό της, ομολογώντας, ότι συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας της. Συγκεκριμένα, ο 80χρονος αποκάλυψε, ότι από το 1973 έως και το 1999 είχε δολοφονήσει κατ’ εντολήν, 23 ανθρώπους. Τα θύματα ήταν συνήθως πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ακτιβιστές κλπ..

"Η Νταϊάνα ήταν η μοναδική γυναίκα που μου ζητήθηκε να σκοτώσω. Ήταν ο μοναδικός στόχος που η εντολή ήρθε απευθείας από τη βασιλική οικογένεια. Η Νταϊάνα σχεδίαζε να χωρίσει τον Κάρολο και η βασιλική οικογένεια ήθελε τον θάνατό της πάση θυσία" είπε χαρακτηριστικά. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, διαβάστε εδώ καυτές αποκαλύψεις για τη ζωή της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share