Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η ηλικία της Αννίτας Πάνια

Πλάκα κάνεις;;

1 Απριλίου 2020 14:16
Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η ηλικία της Αννίτας Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ηλικία της Αννίτας Πάνια! Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε! Το Athensmagazine.gr θα σας την παρουσιάσει παρακάτω.

Σίγουρα δεν της το είχαμε, αφού μικροδείχνει και αποτελεί και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση! Την παρουσιάστρια, φέτος, την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Open την εκπομπή "Αννίτα Κοίτα". Μια εκπομπή που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει. Πάμε όμως στο θέμα μας.

Αννίτα Πάνια ηλικία

Μάθετε την ηλικία της παρουσιάστριας και πάθαμε ένα μικρό σοκ! Και αυτό γιατί η Αννίτα Πάνια, όσο και αν δεν της φαίνεται, είναι 49 ετών! Μιας και αναφερόμαστε στην παρουσιάστρια, δείτε εδώ πόσα κιλά ζυγίζει. Δεν πάει ο νους σας!

"Ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να..." - Κάγκελο η Αννίτα Πάνια

Άφωνη έμεινε η Αννίτα Πάνια, όταν ρωτήθηκε για τον γιο της, Ανδρέα! Τι είπε η παρουσιάστρια του Open δείχνοντας την δυσαρέσκειά της;

Το πρωί της Τετάρτης (25/03) η Αννίτα Πάνια, εμφανίστηκε μέσω skype, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για να μιλήσει για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας με τον φονικό ιό. Όταν λοιπόν, ρωτήθηκε για τον γιο της, έμεινε κάγκελο, καθώς, όπως φάνηκε, δεν της άρεσε η ερώτηση.

"Ο Αντρέας δεν σου εκφράζει την ανησυχία του ακόμα και για τους μήνες μετά από όλο αυτό που ζούμε; Φοβάται; Νιώθει φόβο ο Αντρέας;", ήταν η ερώτηση για τον γιο της με την ίδια να απαντά:

Αννίτα Πάνια

"Ο Αντρέας είναι ο Αντρέας κι εγώ είμαι η Αννίτα. Και ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να ξέρει ο κόσμος τι αισθάνεται αυτός. Οπότε, να πούμε τίποτα άλλο…".

"Σημασία έχει να βγούμε μέσα από αυτό και να είμαστε όλοι καλά. Αυτό που θα καταλάβουμε όλοι φεύγοντας από αυτό είναι η ευτυχία της ζωής. Αυτή η απλή καθημερινότητα του τύπου… πάμε να φάμε σε ένα μαγαζί με τους φίλους μας, βγαίνουμε έξω χωρίς να δώσουμε ραπόρτο. Όλα αυτά τα καθημερινά και τα αυτονόητα, σε αυτή τη φάση της ζωής μας είναι πράγματα που θα πρέπει κανείς να τα δει διαφορετικά", είπε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια η Αννίτα Πάνια. Μιας και αναφερθήκαμε στην παρουσιάστρια του Open, Αννίτα Πάνια, δείτε εδώ ποιο είναι το κρυφό ταλέντο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share