Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Νίκος Μουτσινάς: Η φωτογραφία αποκάλυψη! Αυτό που έχει στα χέρια του και τώρα δεν θέλει ούτε να το βλέπει!

Και δεν είναι ο μόνος!

7 Δεκεμβρίου 2019 09:23
Νίκος Μουτσινάς: Η φωτογραφία αποκάλυψη! Αυτό που έχει στα χέρια του και  τώρα δεν θέλει ούτε  να το βλέπει!
Follow us on Google News

Μια φωτογραφία αποκάλυψη είναι αυτή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος κρατάει στα χέρια του κάτι που τώρα δεν θέλει να το βλέπει!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής που πλέον σε αυτή τη φάση είναι στα καλύτερα του επαγγελματικά, προσωπικά αλλά και με τον εαυτό του!

Η εκπομπή του στο ΣΚΑΙ πηγαίνει εξαιρετικά, η προσωπική του ζωή όπως έχει μοιραστεί είναι καλή και η απώλεια κάποιων κιλών τον έχει ανανεώσει...

Σε μια φωτογραφία όμως που βρήκαμε από το μακρινό παρελθόν όταν ήταν πολύ πιο μικρός, τον βλέπουμε να κρατάει κάτι που πλέον δεν θέλει να το βλέπει... και κάνουμε λόγο φυσικά για το τσιγάρο, γιατί ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καπνιστής κάτι που πλέον όχι απλά έχει κόψει αλλά δεν θέλει ούτε να το ακουμπάει!

Εμείς θα συμφωνήσουμε με τον παρουσιαστή σε αυτή την απόφαση και ενθαρρύνουμε κι άλλους στο δρόμο που χάραξε, αφού τώρα και με τον αντικαπνιστικό νόμο τα πράγματα ''σφίγγουν'' για πολλούς...

Νίκος Μουτσινάς: Η φωτογραφία αποκάλυψη

Νίκος Μουτσινάς: Έχει δίδυμα αδέρφια! Αν δείτε τον έναν είναι φτυστός!

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει δίδυμα αδέρφια! Αν δείτε τον έναν είναι φτυστός!

Σχεδόν έναν χρόνο πριν ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή The2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η εκπομπή του «Για την παρέα» αλλά και για την προσωπική του ζωή… Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που είχε στο πλευρό του 20 χρόνια πριν σήμερα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έφυγε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα από τη ζωή, η μητέρα του. Ο θάνατός της την καταρράκωσε, όμως όπως είπε μετά από τρία χρόνια πένθους κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια του. Τόνισε πως η σχέση του με τον πατέρα του έχει φτιάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια ενώ ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζαμε.

Φωτογραφία από τον αδερφό που του μοιάζει

Νίκος Μουτσινάς: Έχει δίδυμα αδέρφια!

Όπως είπε έχει άλλα δύο δίδυμα αδέλφια, επισημαίνοντας πως ο ένας από τους δύο, ο Χρήστος, του μοιάζει πολύ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share