Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που είχε στο πλευρό του 20 χρόνια πριν σήμερα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Τα χρόνια πέρασαν και άλλαξαν πολλοί!

23 Νοεμβρίου 2019 12:04
Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που είχε στο πλευρό του 20 χρόνια πριν σήμερα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η γυναίκα που είχε στο πλευρό του 20 χρόνια ο Νίκος Μουτσινάς πριν σήμερα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα και τα γεγονότα αλλάζουν στις ζωές όλων... Ειδικά όταν πρόκειται για τις ζωές των Ελλήνων διάσημων που κατά καιρούς έχουν μοιραστεί πολλά μαζί μας... Νίκος Μουτσινάς: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του πατέρα του!

Θυμηθήκαμε λοιπόν πως ήταν και η ζωή του Νίκου Μουτσινά πριν 20 ολόκληρα χρόνια που τότε ούτε ο ίδιος θα φανταζόταν την σημερινή του εξέλιξη και επιτυχία μέσα από τις εκπομπές του!

Ο Νίκος, τώρα διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του και έχει στο πλευρό του άτομα που τον αγαπούν με τον ίδιο τρόπο όπως και παλιά... Ένα από αυτά τα άτομα είναι και η Γωγώ Γαρυφάλλου ή αλλιώς Γωγουλίνι με την οποία γνωρίζονται πάνω από 20 χρόνια και παραμένουν ακόμα φίλοι και το έχουν αποδείξει ! Πριν κάποιο καιρό η Γωγώ πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του με φουσκωμένη κοιλίτσα και εκείνος φάνηκε να συγκινείται αναπολώντας τα χρόνια που είχαν περασει!

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται λοιπόν πως εκτός από καλός παρουσιαστής είναι και ένας καλός φίλος!

Δείτε πως ήταν 20 χρόνια πριν:

Δείτε τους σήμερα:

Καψούρα με Νίκο Μουτσινά: Αυτός είναι η γυναίκα της ζωής του! Τρελά ερωτευμένη

Ο μεγάλος χωρισμός που στοίχισε στον Νίκο Μουτσινά και του άλλαξε ριζικά τη ζωή!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ τον τελευταίο καιρό βιώνει την απόλυτη ευτυχία και χαίρεται κάθε το λεπτό της ζωής του, κάτι που σίγουρα του αξίζει. Μέσα στα χρόνια έχει αναθεωρήσει πολλά στη ζωή του και ειδικότερα μετά το θάνατο της μητέρας του προσπαθεί περισσότερο για το καλύτερο. Πριν όμως από αυτό το γεγονός είχε ζήσει πάλι ένα δύσκολο περιστατικό όπως είναι και ο χωρισμός των γονιών του.

Αφορμή να θυμηθούμε το πόσο εξελίσσεται και κρατάει μόνο τα καλά στάθηκε μια παλιά τηλεοπτική εξομολόγηση στον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με το πως αισθάνθηκε ο ίδιος όταν χώρισαν οι γονείς του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής είχε μιλήσει στη βραδινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για το γεγονός πως μεγάλωσε μαζί με την μητέρα, τον παππού και την γιαγιά του καθώς και για τη σχέση που προσπάθησε να αναπτύξει με τον πατέρα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share