Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Τα έχω εδώ και 5 χρόνια με...": Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει!

Μίλησε ανοικτά!

21 Νοεμβρίου 2019 15:25

"Τα έχω εδώ και 5 χρόνια με.."... Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για την σχέση του σε παλαιότερη συνέντευξη.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νίκος Μουτσινάς: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του πατέρα του!

Ο ηθοποιός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο "Καλύτερα δεν γίνεται" και του ανέφερα πως τον ψάχνουν στην Google.

O ίδιος απάντησε στις κάρτες – "βόμβα" χωρίς κανένα δικαίωμα να πει "πάσο". Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο απάντησε χιουμοριστικά "Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι".

"Oφείλω να αφεθώ και...": Ακομπλεξάριστος ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει την προσωπική του ζωή!

Ποιος δεν λατρεύει τον Νίκο Μουτσινά; Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές – ηθοποιούς της ελληνικής showbiz και όπως είναι λογικό κάθε του κίνηση γίνεται αντικείμενο συζήτησης! Παραδέχτηκε την σχέση του ο Νίκος Μουτσινάς!

Μάλιστα αρκετοί ασχολούνται συχνά και με την ερωτική του ζωή! Ο ίδιο δεν ανοίγεται συχνά όμως πρόσφατα μίλησε και αποκάλυψε αρκετά:

“Η προσωπική μου ζωή είναι σε μια πολύ ωραία φάση. Νιώθω ευτυχισμένος και ήρεμος. Ο φόβος της δέσμευσης, κατέληξα ότι είναι φόβος του αποχωρισμού. Δεν μου είναι εύκολο, γι’αυτό και προσπαθούσα να μη δεσμεύομαι. Στα 40 μου οφείλω να αφεθώ και να φάω τα μούτρα μου. Το κομμάτι της φιλίας αρχίζει και τελειώνει με αυτούς του ανθρώπους. Είναι πια η οικογένειά μου. Αυτό τους έτυχε τώρα. Είμαι συγγενής τους. Είναι το σημείο αναφοράς μου, είναι οι εξομολογητές μου, είναι η βάση μου, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί”!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός ο άνδρας του στάθηκε όταν πέθανε η μητέρα του!

Στο πρόσωπο αυτού του άντρα "κρατήθηκε" ο Νίκος Μουτσινάς όταν πέθανε η μητέρα του. Παλάτι: Το σπίτι του Νίκου Μουτσινά μας άφησε άφωνους!

Ο παρουσιαστής που έχει λατρέψει το ελληνικό κοινό, είχε βρεθεί καλεσμένο στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και είχε μιλήσει για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Ο θάνατος της μητέρας του ήταν ένα γεγονός που τον σημάδεψε, καθώς ήταν όλη του η ζωή και η μεγαλύτερη αδυναμία του.

«Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε "κρατήθηκα" από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερος μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου. Πέρασα το πένθος μόνος μου» είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Όσο για την σχέση με τον πατέρα του: «Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλή όσο εγώ τη συντηρώ. Είναι υπέροχος. Είναι έντονη η παρουσία του μετά το θάνατο της μητέρας μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share