Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Όντως;

6 Σεπτεμβρίου 2019 14:44
Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Ξέρετε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Μουτσινάς; Εμείς μείναμε άφωνοι! Με αφορμή τα γενέθλια του παρουσιαστή σήμερα θα σας αποκαλύψουμε την ηλικία του!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ φέτος δεν θα υπάρχει άνθρωπος που δεν θα παρακολουθεί την νέα του εκπομπή!

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η ηλικία του;

Είστε έτοιμοι; Ο Νίκος Μουτσινάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου το 1977 που σημαίνει ότι είναι 42 ετών! Πάθατε πλάκα; Και εμείς αφού ο παρουσιαστής δε μοιάζει καν να έχει περάσει τα 40!

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε τι θέλει... πιο πολύ από όλα!

Ο Νίκος Μουτσινάς λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας του εκπομπής έκανε μια αποκάλυψη για το τι θέλει πιο πολύ στην ζωή του! Ο παρουσιαστής είναι γνωστό ότι ασχολείται με το instagram και ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες ή stories με τους φίλους του!

Τις τελευταίες ημέρες χαλάρωσε κάνοντας διακοπές μαζί με την παρέα του και την κολλητή του φίλη Αθηνά Οικονομάκου!

Τι ανάρτησε όμως ο Νίκος Μουτσινάς στο instagram;

Διαβάστε τι έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

Και να σας πω και κάτι? εγώ την θέλω αυτήν την φωτό εδώ να την βλέπω να μου θυμίζει πόσο ωραίο και αναζωογονητικό είναι το γέλιο! Μην φοβάστε να γελάτε,όσες ρυτίδες κι αν σας δημιουργεί,όσο ωραία ή οχι είναι τα δόντια σας,όσο κι αν η μύτη σας γίνεται μικρή σπηλιά ...σημασία έχει τι πανηγύρι γίνεται μέσα σας!!

Δείτε την φωτογραφία εδώ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share