Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Μουτσινάς: Η τοποθέτηση που μας παραξένεψε! "Δεν μου αρέσουν οι..."

Τι ανέφερε ο αγαπημένος παρουσιαστής;

7 Σεπτεμβρίου 2019 10:57
Νίκος Μουτσινάς: Η τοποθέτηση που μας παραξένεψε!

Τι δεν αρέσει στον Νίκο Μουτσινά; Ο παρουσιαστής προχώρησε σε μια τοποθέτηση και η αλήθεια είναι ότι μας παραξένεψε!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (06/09) ο Νίκος Μουτσινάς γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους, ενώ μάλιστα η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη! Αλήθεια ποια είναι η ηλικία του;

Με αφορμή τις εκπλήξεις, ο Νίκος Μουτσινάς -ο οποίος σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" στον ΣΚΑΙ- δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες τις οποίες και συνόδευε μια "γλυκιά" λεζάντα!

"Εγώ τα γενέθλια μου δεν τα γιορτάζω και δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Αυτά ηταν τα λόγια μου τόσα χρόνια και φέτος αποφάσισε για μένα η ψυχή μου! Τα λάτρεψα τα φετινά μου γενέθλια και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη! Γέλασα με την καρδιά μου,διασκέδασα σαν να ημουν πενταήμερη και έσβησα παρα πολλές τούρτες!
Δεν είναι τίποτα αυτονόητο και τίποτα δεδομένο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για ολα τα όμορφα που ζω και ανυπομονώ για αυτά που έρχονται. Οι ευχές σας είναι ένα σύμπαν αγάπης και σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Του χρόνου που θα κλείσω τα 23 μου υπόσχομαι να είμαι πιο ήσυχος!", έγραψε κάτω από τη δημοσίευση! Δείτε την ανάρτηση:

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Νίκος Μουτσινάς!

Εσείς ξέρετε τι έχει σπουδάσει ο Νίκος Μουτσινάς; Δεν φαντάζεστε!

Ο Νίκος Μουτσινάς αυτή την περίοδο κάνει ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή του περιοδεία με την "Βερβερίτσα" και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους του φίλους.

Ωστόσο, εμείς εδώ, ψάξαμε και βρήκαμε κάποιες πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε για τη ζωή του, όπως το τι έχει σπουδάσει!

Ο Νίκος Μουτσινάς, σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι "Θεσπίς".

Ποιος ήξερε ότι ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε παρακολουθήσει μαθήματα χορού; Πάθαμε πλάκα!

Μείναμε άφωνοι: Αυτό είναι το ύψος του Νίκου Μουτσινά!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι ύψος έχει ο Νίκος Μουστινάς...Αν όχι, μάλλον θα είσαι από τους ελάχιστους γιατί όπως μάθαμε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αυτή είναι η πιο συχνή απορία για τον παρουσιαστή.

Την πληροφορία αυτή μάλιστα φαίνεται να μη τη γνώριζε ούτε ο ίδιος και έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν τον ενημέρωσαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής φρόντισαν να… μετρήσουν το ύψος του Νίκου Μουτσινά on air. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι 1.75, η μεζούρα όμως του Τσουρού αρχικά τον έβγαλε… 1.67, προκαλώντας του σοκ, αλλά τελικά με τη δεύτερη ευκαιρία μάθαμε επιτέλους ότι ο παρουσιαστής είναι 1.76 μ. Δείτε όμως πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share