Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Σία Κοσιώνη έγκυος: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Κορμάρα!

24 Ιουλίου 2019 07:44
Σία Κοσιώνη έγκυος: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Όχι δεν είναι έγκυος η Σία Κοσιώνη, απλά σε μια αναδρομή στο παρελθόν βρήκαμε την φωτογραφία και σας την παρουσιάζουμε!

Είναι με ένα φωτεινό χαμόγελο διαρκώς αποτυπωμένο στο πρόσωπο», αποκαλύπτει στο Youweekly.gr συνάδελφος της δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΪ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η καταξιωμένη anchorwoman διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τα περισσότερα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού και είναι η «ψυχή» της παρέας στις μεταξύ τους συναθροίσεις. Σία Κοσιώνη: Το υπερσύγχρονο... σπίτι της που θα ζήλευε και η... βασίλισσα Ελισάβετ!

Η πιο πρόσφατη από αυτές τα γενέθλια της διευθύντριας σύνταξης του ΣΚΑΪ, Λίας Παρασκευά, στα οποία όχι μόνο έδωσε το «παρών», αλλά έκλεψε την παράσταση με την εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Όπως παρατηρούμε μάλιστα στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Youweekly.gr, η Σία Κοσιώνη διατηρεί το στυλ της ακόμα και έγκυος, ενώ δείχνει πιο όμορφη από ποτέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Λέτε να ξαναδούμε σύντομα την Σία Κοσιώνη σε παρόμοια κατάσταση;

Σία Κοσιώνη: Δεν φαντάζεστε τι έκανε 48 ώρες μετά τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Γι' αυτό η Σία Κοσιώνη βρίσκεται πάντα στην κορυφή! Προσωπικά και επαγγελματικά! Ξέρετε τι είχε κάνει μόλις 48 ώρες μετά τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη η πετυχημένη παρουσιάστρια και μάλιστα σε περίοδο εγκυμοσύνης;

Τι κι αν παντρεύτηκε Σάββατο και τι κι αν είναι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη; Tην Δευτέρα πήγε κανονικά στη δουλειά της, στον ΣΚΑΙ, και στις 8 το βράδυ βρέθηκε στο στούντιο για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μόλις πριν από 48 ώρες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της Κώστα Μπακογιάννη, στο Καρπενήσι, γενέτειρα πόλη του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη.

Η κεντρική παρουσιάστρια δεν άφησε τα πράγματα να κυλήσουν, παίρνοντας άδεια όπως όλοι οι νεόνυμφοι – πόσο μάλλον αν πρόκειται για νυναίκες που περιμένουν παιδί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share