Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού που της αλλάζει την ζωή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Τρισευτυχισμένη!

14 Μαΐου 2019 10:16
Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού που της αλλάζει την ζωή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σία Κοσιώνη, η οποία ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της και του γιου της, Δήμου!

Η Σία Κοσιώνη την Κυριακή, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, λύγισε το διαδίκτυο με μια φωτογραφία στο πλευρό του λεβέντη της, δείχνοντας πως ο ερχομός του της έχει αλλάξει την ζωή! Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε!

"Να δημιουργείς στιγμές, εικόνες, αναμνήσεις για να σε συντροφεύουν μια ζωή. Τι καλύτερο για μια τέτοια μέρα; Χρόνια πολλά μανούλες! #mothersday #mother #motherhood #moments #happy #happytogether #family #babyboy #baby #nationalgarden #athens #ducks", έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στο σχόλιο που συνόδευε την φωτογραφία!

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού που της αλλάζει την ζωή!

Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό μόλις δείτε την Σία Κοσιώνη εντελώς άβαφη!

Πώς είναι άβαφη η Σία Κοσιώνη;

Ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη μπαίνει καθημερινά στα σπίτια όλων μας ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα.

Ο ρόλος της Σίας Κοσιώνης δεν της επιτρέπει χαλαρό στιλ και απλότητες και για αυτό οι φωτογραφίες που είναι απλά… ο εαυτός της, όπως δηλαδή η ίδια είναι στην καθημερινότητά της και στο σπίτι της, συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes.

Μια ακόμη τέτοια φωτογραφία, λοιπόν, πόσταρε η Σία Κοσιώνη, από το σπίτι της, αγκαλιά με τον αγαπημένο της σκύλο, τον Γκούφη.

«Είναι αυτό που λέμε μουσουδιές» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Αβαφη και χαλαρή η Σία Κοσιώνη αγκαλιά με τον Γκούφη λοιπόν…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share