Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Λένα, 21 ετών: «Ήμουν σε σχέση με ένα τοξικό άτομο και τώρα...»

Αληθινή ιστορία!

18 Σεπτεμβρίου 2020 16:07
Λένα, 21 ετών: «Ήμουν σε σχέση με ένα τοξικό άτομο και τώρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονης Λένας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Λένα, είναι 21 ετών και για περίπου 2 χρόνια είχε μία σχέση με ένα παιδί, η οποία ξεκίνησε με πολύ ερωτισμό όμως είδε δείγματα τοξικότητας στον χαρακτήρα του ατόμου αυτουνού και προδιάθεση προς τον χειρισμό. Κατά τη διάρκεια τη σχέσης, η οποία ήταν και με διαστάσεις και διαλείμματα, έβγαινε η τοξικότητα και η παθολογική βία του ατόμου αυτού, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Τώρα η Λένα βρίσκεται σε μια διαδικασία «αποτοξίνωσης» από αυτό το άτομο και αναρωτιέται πώς μπορεί να απεξαρτηθεί.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

19χρονη Κωνσταντίνα: Τα αγόρι μου είναι φαντάρος και πλέον δεν μου δίνει τόσο προσοχή

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 19χρονης Κωνσταντίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Κωνσταντίνα είναι 19 χρονών και έχει θέμα με τον φίλο της. Έχουν 4 χρόνια σχέση, εκείνος είναι στρατό και έχει 5 μήνες να τον δει. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει απόσταση στην σχέση τους γιατί η Κωνσταντίνα σπουδάζει αλλού. Το θέμα της είναι ότι δεν της δίνει πλέον τόσο προσοχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share