Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

32χρονη Λένα: Θα μείνω έγκυος πριν τη γυναίκα του εραστή μου, που κάνει εξωσωματικές

Αληθινή ιστορία!

18 Σεπτεμβρίου 2020 15:29
32χρονη Λένα: Θα μείνω έγκυος πριν τη γυναίκα του εραστή μου, που κάνει εξωσωματικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Λένας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 32χρονη Λένα έχει σχέση εδώ και έναν χρόνο με έναν παντρεμένο και γνωρίζει και την γυναίκα του εραστή της. Εκείνοι έχουν προβλήματα με τον γάμο τους και ένα από αυτά είναι ότι η γυναίκα του εραστή της Λένας δεν μπορεί να κάνει παιδί, αυτός είναι και ένας λόγος που εκείνος θέλει να τη χωρίσει.

Λέει στη Λένα ότι θέλει πολύ να κάνουν μαζί μια οικογένεια. Αυτό όμως ήταν μήνες πριν και τώρα μαθαίνει η Λένα ότι κάνουν προσπάθειες για εξωσωματική. Σκέφτηκε η Λένα να μείνει εκείνη έγκυος για να προλάβει την γυναίκα του εραστή της και να τον κρατήσει εκείνη και να χωρίσει αυτός από την γυναίκα του.

Δείτε το σημερινό 18/9 επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Στέλλα, 36 ετών: "Θα γνωρίσω στη μάνα μου την ερωμένη του άνδρα μου, σαν… φίλη μου"

Η Στέλλα είναι παντρεμένη αλλά ο σύζυγός της έχει ερωμένη. Στην προσπάθειά του να καλύψει τις ατασθαλίες του προσπαθεί να βγάλει τρελή την Στέλλα. Το τελευταίο διάστημα έχει νοικιάσει στην ερωμένη του ένα διαμέρισμα στο οποίο ξενοκοιμάται αρκετά συχνά. Δεν θέλει να δώσει δικαιώματα στη μητέρα της η οποία πρόκειται να την επισκεφτεί και για αυτό θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το γάμο της και την ποιότητα της σχέσης με τον άντρα της, παρουσιάζοντας την ερωμένη του συζύγου της ως φίλη της για να μην υποψιαστεί τίποτα.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share