Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Ιωάννα, 57 ετών: «Παντρεύτηκε και με διεκδικεί πάλι, αλλά...»

Αληθινή ιστορία!

17 Σεπτεμβρίου 2020 18:21
Ιωάννα, 57 ετών: «Παντρεύτηκε και με διεκδικεί πάλι, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 57χρονης Ιωάννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 57χρονη Ιωάννα είναι χωρισμένη με δύο παιδιά. Το 2006 τα έφτιαξε με έναν άντρα και για τα επόμενα 10 χρόνια ήταν μαζί. Όταν του ζητούσε να πάνε τη σχέση τους παρακάτω, αυτός έλεγε ότι δεν είναι στα κοινωνικά στάνταρ του κύκλου του και χώρισαν. Πριν 5 χρόνια παντρεύτηκε μια χωρισμένη χωρίς παιδιά και έκτοτε άρχισε να την διεκδικεί πάλι και να την κυνηγάει. Όμως πλέον η Ιωάννα τον θέλει στη ζωή της ως φίλο και δεν τον βλέπει σεξουαλικά. Μάλιστα κάθε φορά που τον απορρίπτει, αυτός της λέει πως εκείνη παίρνει την εκδίκησή της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

46χρονη Βενετία: «Ο σύντροφος μου είναι φοβερός τεχνίτης νυχιών αλλά...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 46χρονης Ειρήνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Βενετία πριν 6 χρόνια γνώρισε τον σύντροφο της. Μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του απαγόρευσαν να σηκώνει μεγάλα βάρη και έτσι αποφάσισε να γίνει τεχνίτης νυχιών. Το ινστιτούτο αισθητικής στο οποίο δούλευε έκλεισε και από τότε δεν μπορεί να βρει δουλειά στο αντικείμενο αυτό γιατί είναι άντρας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share