Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

39χρονη Λένα: "Είμαι έγκυος και ανέχομαι την ερωμένη του άντρα μου, για να μη με χωρίσει και χάσω την οικονομική μου ασφάλεια

Αληθινή ιστορία!

2 Ιουλίου 2020 13:48
39χρονη Λένα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 39χρονης Λένας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Λένα είναι 39 ετών, είναι παντρεμένη και περιμένει το πρώτο τους παιδί με τον σύζυγό της. Ο άντρας της όμως την απατάει και παρόλο που το γνωρίζει δεν θέλει να χωρίσουν καθώς θα βρεθεί εκτεθειμένη οικονομικά.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

32χρονη Ζωή: "Θα πω ότι ο μαθητής μου με παρενοχλούσε σεξουαλικά για να μην μαθευτεί ότι τα είχαμε και το παιδί που περιμένω είναι δικό του"

Η Ζωή είναι 32 ετών, είναι καθηγήτρια και είναι παντρεμένη. Ανέλαβε σε ένα ιδιαίτερο μάθημα έναν 20χρονο μαθητή για να τον βοηθήσει να πάρει το απολυτήριο λυκείου. Έκανε ερωτική σχέση μαζί του και έμεινε έγκυος από αυτόν. Τώρα σκοπεύει να πει ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά προκειμένου να μην μαθευτεί ότι τα είχανε και ότι το παιδί που κουβαλάει είναι δικό του και έτσι να γλιτώσει από τις απειλές του.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share