Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

34χρονη Σέβη: "Μετά από 3 χρόνια γάμου έμαθα ότι ο άνδρας μου έχει παιδί και εκείνος επιμένει ότι δεν το γνώριζε"

Αληθινή ιστορία!

1 Ιουλίου 2020 15:25
34χρονη Σέβη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Σέβης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Σέβη είναι 34 ετών και ο σύζυγός της με την πρώην σχέση του είχε κάνει παιδί, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε όταν πέθανε η πρώην του από μία κυρία που κρατά προσωρινά το παιδί. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν το γνώριζε ότι το παιδί είναι δικό του. Η Σέβη δεν πιστεύει τον άντρα της και επίσης δεν θέλει να φορτωθεί και το εξώγαμο παιδί. Όλη η κατάσταση αυτή την οδήγησε κοντά στον αδερφό του άντρα της που την στήριξε ψυχολογικά. Σκοπεύει για να εκδικηθεί τον άντρα της να φλερτάρει με τον αδερφό του.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

34χρονη Νίνα: "Θα πω στο θείο μου, ότι η ξαδέρφη μου, δε χώρισε τον αλλοδαπό φίλο της, ώστε ο πατέρας της να μου γράψει το σπίτι"

Η Νίνα είναι 34 ετών και ζηλεύει την ξαδέρφη της λόγω των όσων της έχουν προσφέρει οι γονείς της. Πήγαν μαζί ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και εκεί η ξαδέρφη της γνώρισε έναν Τούρκο, τον οποίο όμως δεν αποδέχτηκε ο πατέρας της, ο οποίος θέλησε να κάνει στη Νίνα δώρο το διαμέρισμα στο οποίο έμενε η ξαδέλφη της.

Η ξαδέρφη της, σε μια προσπάθεια να μη χάσει το σπίτι, τα έφτιαξε ξανά με τον πρώην της, αλλά παράλληλα συνεχίζει κρυφά την σχέση της με τον Τούρκο. Η Νίνα σκοπεύει να πει στον θείο της ότι η ξαδέρφη της τα έχει ακόμα με τον Τούρκο, ενώ θα πει και στον σύντροφο της ξαδέρφης της για την παράλληλη σχέση της, για να μπορέσει να διεκδικήσει, σπίτι και σύντροφο μαζί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share