Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

ΔΕΙΤΕ: Τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη! (PHOTOS)

3 Δεκεμβρίου 2012
ΔΕΙΤΕ: Τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη! (PHOTOS)

Λαμπερά φώτα και χαρούμενη ατμόσφαιρα των γιορτών. Δείτε φωτογραφίες από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη.

Fira de Santa Llucia

Δεύθυνση: Pla de la Seu & Avda de la Catedral, Βαρκελόνη, Ισπανία
Πότε: από 26 Νοεμβρίου - 22 Δεκεμβρίου

Από το 1786 σχεδόν 300 πάγκοι πωλούν όλα τα χειροποίητα είδη διακόσμησης και δώρα για την γιορτή! Εκτός από αυτά, πραγματοποιούνται διάφοροι διαγωνισμοί, και παρελάσεις. Τα παιδιά χαίρονται πολύ, παίζοντας δίπλα στης μεγάλες κούκλες, των Caga tió και Caganer.

Christmas Market at Kaiser Wilhelm

Δεύθυνση: Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, Berlin, Germany
Πότε: 26 Νοεμβρίου -1 Ιανουαρίου

Το Βερολίνο θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως η πρωτεύουσα της παραδοσιακής αγοράς των Χριστουγέννων! Μπορείτε να φανταστείτε ότι κάθε χρόνο πάνω από πενήντα παραδοσιακές αγορές πραγματοποιούνται στην πόλη! Η αγορά στο Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche είναι η μεγαλύτερη και η πιο δημοφιλής από αυτές! Περίπου 4 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο έρχονται για να αγοράσουν κοσμήματα, διακοσμητικά και έργα τέχνης, να φάνε κάστανα και να πιούν ζεστό κρασί.

Plaisirs d'hiver

Δεύθυνση: Grand'Place to Place Ste-Catherine, Βρυξέλλες
Πότε: 30 Νοεμβρίου -6 Ιανουαρίου

Η χριστουγεννιάτικη αγορά επεκτείνεται τώρα στους δρόμους από Grand'Place μέχρι το Ste-Catherine, καλύπτοντας σχεδόν 2 χιλιόμετρα! Τα 240 πάγκοι μοιάζουν με μικρές καλύβες που πωλούν κυρίως τέχνες και βιοτεχνίες ή και φαγητό.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share