Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

«Οι τάσεις στο Marketing των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020. Ας κάνουμε τις συστάσεις!»

Ομιλία - Συζήτηση στο Free Thinking Zone

9 Ιανουαρίου 2020 17:31
«Οι τάσεις στο Marketing των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020. Ας κάνουμε τις συστάσεις!»

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα βρίσκεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο βιβλιοπωλείο-καφέ Free Thinking Zone όπου θα παρουσιάσει την ομιλία - συζήτηση με θέμα: «Οι τάσεις στο Marketing των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020. Ας κάνουμε τις συστάσεις!». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 19.30 - 21.30 (απαραίτητη η προεγγραφή για την εξασφάλιση θέσης).

Τα εργαλεία του μάρκετινγκ είναι οι μόνοι άξονες σε μια μικρομεσαία επιχείρηση που χρόνο με τον χρόνο αλλάζουν, τροποποιούνται και εξελίσσονται. Αυτό που δούλευε πέρσι, φέτος μπορεί να μην αποδίδει ή να χρειάζεται να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα για να έχει την ίδια απόδοση – ειδικά όταν το marketing budget είναι περιορισμένο. Οι εποχές αλλάζουν, οι τάσεις διαφοροποιούνται, τα θέλω και οι συνήθειες των πελάτων μετατοπίζονται βάσει της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Έτσι λοιπόν είναι χρέος του marketer ή του επιχειρηματία που ασχολείται με το μάρκετινγκ της επιχείρησής του να είναι ενημερωμένος και να παρακολουθεί τις εξελίξεις στις νέες τάσεις του μάρκετινγκ που θα του φέρουν πελάτες και θα τον βοηθήσουν να αυξήσει τις πωλήσεις του!

Στην ομιλία αυτή ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις στο εμπορικό μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020 με προσανατολισμό στην αύξηση του τζίρου τους. Συγκεκριμένα θα απαντηθούν ερωτήματα όπως:

  • Ποιος ο ρόλος του offline μάρκετινγκ, σήμερα, στη συνολική στρατηγική αύξησης των πωλήσεων;
  • Ποια εργαλεία του παραδοσιακού μάρκετινγκ θα είναι περισσότερο αποδοτικά τον καινούριο χρόνο;
  • Ποιες τεχνικές μάρκετινγκ διατηρούν την ισχύ τους και ενισχύουν την πιστότητα του πελάτη;
  • Τι αλλάζει στην online στρατηγική στρατολόγησης πελατών;
  • Με ποια φρέσκια προσέγγιση θα πρέπει να χειριστούμε τα κοινωνικά δίκτυα για να δημιουργήσουμε ισχυρή σχέση με τους πελάτες μας;

Καθώς η ομιλία απευθύνεται σε επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες, στο τέλος της, ο σύμβουλος μάρκετινγκ θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού για την δική τους επιχείρηση.

τάσεις μαρκετινγκ

Προσοχή: Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί μόνο με 50 συμμετέχοντες και με συμβολική συμμετοχή 3 ευρώ/άτομο, πληρωτέα στο ταμείο του χώρου. Δεσμεύστε τη θέση σας άμεσα εδώ: https://marketingconsultant.gr/athina-oi-taseis-sto-marketing-ton-mikromesaion-epicheiriseon-gia-to-2020-as-kanoyme-tis-systaseis/

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 3617461 - Διεύθυνση: Σκουφά 64, Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ: https://marketingconsultant.gr/athina-oi-taseis-sto-marketing-ton-mikromesaion-epicheiriseon-gia-to-2020-as-kanoyme-tis-systaseis/

Βιογραφικό Εισηγητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy ) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L' Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl's. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο. Ακόμα έχει γράψει και εκδώσει 5 βιβλία για το μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share