Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Αυτό είναι το τραγούδι της Madonna που μπορεί να της στοιχίσει την εμφάνιση στη Eurovision!

Τι συνέβη;

7 Μαΐου 2019 13:09
Αυτό είναι το τραγούδι της Madonna που μπορεί να της στοιχίσει την εμφάνιση στη Eurovision!

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα το διαγωνισμός της Eurovision θα είναι σε εξέλιξη. Εκτός από τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου ανυπομονούμε να δούμε και την βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα!

Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι η Μαντόνα θα εμφανιστεί στην σκηνή της Eurovision θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια της. Λογικά και τα 2 θα είναι από το νέο της άλμπουμ...Το ένα θα είναι το Medellin και το δεύτερο το I rise!

Αυτό το τραγούδι έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους οργανωτές της Eurovision καθώς το τραγούδι αυτό έχει πολιτικό μήνυμα. Ως γνωστόν η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού που δεν χωράει πολιτικά. Τουλάχιστον στα τραγούδια.

Από την μεριά της Μαντόνα, η τραγουδίστρια και το επιτελείο της επιμένουν στην επιλογή των τραγουδιών! Μέχρι στιγμής πάντως , δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα και η Μαντόνα κανονικά θα εμφανιστεί στο Τελ Αβίβ!

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού:

Οι φαν της πάντως, δηλώνουν κατενθουσιασμένοι για το τραγούδι αυτό.

Madonna: Ένα διαφορετικό tour για τη Βασίλισσα της ποπ

H Madonna είναι σε εγρήγορση γιατί θέλει πάντα να κάνει τη διαφορά. Έτσι με ένα διαφορετικό τρόπο αποφάσισε να κάνει γνωστό το νέο της tour.

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει το νέο της album Madame X, η Μαντόνα σκέφτεται την tour της. Mε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Youtube το ανακοινώνει στους εκατομμύρια φαν της.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share