Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ναι είναι επίσημο! Στην Eurovision 2019 θα τραγουδήσει και η Madonna

Πόσα θα πάρει...;

9 Απριλίου 2019 11:41
Ναι είναι επίσημο! Στην Eurovision 2019 θα τραγουδήσει και η Madonna

H πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Madonna στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2019 θα πάρει σάρκα και οστά. Μάλιστα αυτήν τη φορά αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

2 τραγούδια για τη Madonna
Σύμφωνα με άρθρο της ισραηλινής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, Haaretz, η βασίλισσα της ποπ θα ερμηνεύσει μία μεγάλη επιτυχία της και επίσης θα παρουσιάσει ένα καινούργιο τραγούδι. Για το 2ο υπήρξαν αμφιβολίες και συζητήσεις από τους διοργανωτές, γιατί λέγεται ότι περιέχει πολιτικά μηνύματα.

Η Madonna και το Ισραήλ
Η Madonna θα τραγουδήσει για 4η φορά στο Ισραήλ, μετά το 1993, το 2009 και το 2012. Έχει επισκεφτεί τη χώρα επίσης αρκετές φορές λόγω του ενδιαφέροντός της για τη διδασκαλία της Kabbalah. Με αφορμή της εμφάνισή της στη Eurovision 2019, θα συνοδεύεται από ομάδα 160 ατόμων. Το κόστος για αυτή την εμφάνισή της θα είναι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια που θα το αναλάβει ο μεγιστάνας Sylvan Adams.

Να σας θυμίσουμε επίσης: Le Figaro: Αυτή είναι η Katerina Duska της Ελλάδας

Ας δούμε όμως όλη την ιστορία πλην κλειστεί η συμφωνία..

Ο Καναδο-Εβραίος δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της Madonna για την εμφάνισή της στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ. Το ποσό που απαίτησε η διεθνούς φήμης καλλιτέχνις ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Οι δηλώσεις του Adams
Μιλώντας στο συνέδριο του Keshet INTV στη ΧΑΝ της Ιερουσαλήμ, ο Adams μίλησε για την εμπλοκή του στον επερχόμενο Διαγωνισμό της Eurovision με την ελπίδα να φέρει ένα τρανταχτό όνομα στο σόου:

"Απευθυνθήκαμε στη Madonna προσπαθώντας να προσθέσουμε λίγη αίγλη στο γεγονός. Φαίνεται πολύ καλό ότι θα έρθει εδώ για να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.Γεγονότα όπως το Giro d’Italia και η Eurovision είναι ένα τεράστιο μέσο προώθησης του τουρισμού. Πιστεύω ότι όσο περισσότερο κόσμο φέρουμε, τόσο περισσότεροι θα δουν την αληθινή φύση και την αληθινή ομορφιά της χώρας και του λαού μας, καθώς και την ελευθερία, τη δεκτικότητα, την ανεκτικότητα και την ασφάλεια της χώρας μας".

Η αποφασιστικότητα του Adams
Ο Adams έχει κάνει επαφές με κυβερνητικές υπηρεσίες και υπουργεία με σκοπό να καθιερώσει μόνιμη χρηματοδότηση για τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως η Eurovision φέτος και το Giro d’Italia. Αναφερόμενος μάλιστα στο δεύτερο, είπε πως ήταν η απόδειξη ότι «δεν υπάρχει γεγονός που δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε εδώ». Ο Adams υπήρξε η κινητήριος δύναμη τις 3 πρώτες ημέρες του Giro d’Italia.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Eurovision στο Athensmagazine.gr

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share