Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Είναι αλήθεια: Η ABBA μετά από 37 χρόνια επιστρέφουν με νέο τραγούδι!

Τι έκπληξη!

8 Απριλίου 2019 13:13
Είναι αλήθεια: Η ABBA μετά από 37 χρόνια επιστρέφουν με νέο τραγούδι!

Ο Μπιορν Ουλβέους (Bjorn Ulvaeus) των ABBA ανακοίνωσε ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν ένα νέο τραγούδι τον «Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο» από το τετραμελές σουηδικό ποπ γκρουπ, 37 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ.

Γνωστός τραγουδιστής είχε σοβαρό ατύχημα και ακύρωσε την περιοδεία του!

Ο μουσικοσυνθέτης και δισκογραφικός παραγωγός δήλωσε στην εφημερίδα «Ekstra Bladet» της Δανίας ότι «χρειαζόμαστε πολύ χρόνο» για τη δημιουργία του βίντεο με τα avatar των μελών του συγκροτήματος προσθέτοντας ότι το πρότζεκτ «έχει καθυστερήσει πάρα πολύ».

Οι ABBA, ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της ποπ/ντίσκο μουσικής, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad και Agnetha Faltskog έχουν ανακοινώσει ότι επανασυνδέθηκαν για να σχεδιάσουν μια εικονική περιοδεία με ψηφιακά είδωλα και ότι ένα από τα δύο νέα τραγούδια τους έχει τίτλο «I Still Have Faith in You».

Το σουηδικό συγκρότημα γνώρισε τεράστια φήμη κερδίζοντας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 1974 με το «Waterloo» και έκανε μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ’70, όπως τα «Dancing Queen», «Take a chance on me», «Mamma Mia» κ.ά.

Justin Bieber: Ανέβασε φωτογραφία απο την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται!

O Justin Bieber νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τις ψυχολογικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια!

Μάλιστα ο νεαρός pop star πριν λίγο καιρό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram είχε ζητήσει από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν για εκείνον προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματά του.

Να σας θυμήσουμε οτι σε ψυχιατρική κλινική βρίσκεται και πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Τώρα με μια νέα ανάρτηση από την ψυχιατρική κλινική, δείχνει πως η κατάστασή του βελτιώνεται και η ψυχική του υγεία έχει αρχίσει να αποκαθίσταται.

«Συνεδρία ψυχοθεραπείας. Είναι ωραίο να έχεις ένα υγιές μυαλό και υγιή συναισθήματα» έγραψε πάνω στην φωτογραφία.

Justin Bieber:Τα φιλιά του με την Hailey Baldwin στο αεροπλάνο!

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin, πριν λίγους μήνες ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και κυριολεκτικά είναι αχώριστοι. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2009 αλλά η σχέση τους ξεκίνησε πέρσι, όταν ξανά βρέθηκαν σε μία εκκλησία στο Hillsong. Ο Justin και η Hailey είναι λάτρεις τουInstagram και μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους με τους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

Χθες, το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι με αεροπλάνο και απ΄ότι φαίνεται στα videos που ανέβασε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του, κατά τη διάρκεια της πτήσης πέρασαν υπέροχα. Ο Justin, πείραζε συνεχώς τη σύζυγο του και όταν της ζήτησε να τον φιλήσει εκείνη γέμισε με φιλιά όλο του το πρόσωπο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share