Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Eurovision 2019: Η πρώτη τεχνική πρόβα της Τάμτα!

Πως τα πήγε...!

4 Μαΐου 2019 14:44
Eurovision 2019: Η πρώτη τεχνική πρόβα της Τάμτα!

Σε ρυθμούς Eurovision το Τελ Αβιβ καθώς οι πρώτες συμμετοχές έχουν φτάσει και οι πρόβες ξεκίνησαν!

Την αυλαία έριξε η Κύπρος με την Τάμτα καθώς εφόσον εμφανίζεται πρώτη στον A ημιτελικό τότε είναι και η πρώτη που θα ξεκινήσει τις πρόβες.

Σήμερα λοιπόν το πρωί είδαμε την πρώτη τεχνική πρόβα της Κύπρου αλλά και τα ρούχα που θα φορέσει η Τάμτα. Πάντα πρωτοποριακή η Τάμτα φορά ένα αστραφτερό κορμάκι και βινύλ ψηλές μπότες! Το κορμάκι αρχικά δεν το βλέπουμε καθώς από πάνω φορά ένα δερμάτινο μπουφάν το οποίο οι χορευτές σε κάποιο σημείο της το "σκίζουν".

Από είδαμε η Τάμτα φοράει ψηλά παπούτσια παρόλο το πρόβλημα στη μέση της.

Δείτε την πρόβα της:

Σε πρώτη φάση άφησε καλές εντυπώσεις και μετά εμφανίστηκε χαλαρή στην συνέντευξη τύπου

Μην ξεχνάτε ότι αύριο είναι η πρώτη πρόβα της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ogaegreece.com που μίλησε με την Head of Press της Ελληνικής Αποστολής κα. Ειρήνη Γιανναρά, αυτό που έχουν ετοιμάσει για την σκηνή της Eurovision θα είναι κάτι εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα είπε: "...θεαματικό τρόπο παρουσίασης του τραγουδιού μας που σίγουρα όχι μόνο δεν θα αφήσει αδιάφορο το κοινό, αλλά θα το κάνει να ταξιδέψει μαζί του… Ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, όπως είναι το “Better Love”, θα έχει μια ανάλογη, παραμυθένια, παρουσίαση…"

Την Κυριακή το απόγευμα (στις 16.00), λοιπόν, θα έχουμε μια πρώτη γεύση από τη σκηνική παρουσίαση του Ελληνικού τραγουδιού.

Eurovision 2019: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή της χώρας μας!

Επίσημη ανακοίνωση για την κριτική επιτροπή της Eurovision για την χώρας μας έβγαλε η ΕΡΤ.

Εγκρίθηκαν από την EBU τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής που συγκρότησε ηΕΡΤ για τον φετινό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

TAGS
 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share