ΑΡΧΙΚΗ LIFE RETROMANIA

31 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη: Στο «φως» για πρώτη φορά αδημοσίευτες φωτογραφίες της με τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα

31 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη: Στο «φως» για πρώτη φορά αδημοσίευτες φωτογραφίες της με τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τριάντα ένα χρόνια μετά από την ημέρα που η Τζένη Καρέζη άφησε την τελευταία της πνοή βλέπουν το «φως» δύο μέχρι πρότινος αδημοσίευτες φωτογραφίες της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Σε αυτές οι δύο ηθοποιοί ποζάρουν χαμογελαστοί ενώ στη μία είναι αγκαλιά. Με την ευκαιρία, δείτε την τελευταία φωτογραφία της ηθοποιού λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Με αφορμή την ημέρα θανάτου της Τζένης Καρέζη οι δύο φωτογραφίες που μέχρι και σήμερα δεν είχαν έρθει στην επιφάνεια δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό που φέρει το όνομα του Κλεισθένη Δασκαλάκου στο Instagram.

«31 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη και το Studio Κλεισθένης τη θυμάται με αγάπη και δυο αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το φακό του Κλεισθένη όπου την βλέπουμε μαζί με τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα» γράφει η λεζάντα των φωτογραφιών.

Δεσποινίς Διευθυντής: Έτσι είναι σήμερα το σπίτι που γυρίστηκε η ταινία – Σε ποιά περιοχή βρίσκεται;

Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος μάς έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου με τις κωμωδίες του. Μια από αυτές είναι και η ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής» με την Τζένη Καρέζη, τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Και ποιος δεν θυμάται την ατάκα της Καρέζη «Γυρίσατεεε;» η οποία ακούγεται ως σήμερα. Χαρακτηριστικό, λοιπόν, της ταινίας είναι το σπίτι στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας. Έχεις αναρωτηθεί πώς μπορεί να είναι σήμερα; Με την ευκαιρία, δείτε το σχολείο που γυρίστηκε το “Χτυποκάρδια στο Θρανίο”

Στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει και τόσο. Έτσι όταν περνάς απ’ έξω μπορείς να φέρνεις στο μυαλό σου νοσταλγικές στιγμές μιας άλλης εποχής.

Δεσποινίς Διευθυντής: Η υπόθεση της ταινίας

Η Λίλα Βασιλείου (την οποία υποδύεται στην ταινία η Τζένη Καρέζη) έχει αναλάβει τη διεύθυνση μιας τεχνικής εταιρείας. Στήριγμά της σε κάθε βήμα της είναι ο υπερπροστατευτικός πατέρα της (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος). Θέλοντας η ίδια να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα της ως επιστήμων παραμελεί σύμφωνα με τον πατέρα της και τις φίλες της την θηλυκότητα της αποθαρρύνοντας το φλερτ του υφισταμένου της υπομηχανικού και λάτρη του γυναικείου φύλου Αλέκου Σαμιωτάκη (τον οποίο υποδύεται ο Αλέκος Αλεξανδράκης).

Ωστόσο έρχεται η στιγμή που τον ερωτεύεται. Τελικά, λοιπόν, παροτρύνεται από την ξαδέλφη της να μεταμορφωθεί σε ναζιάρικο θηλυκό. Το ακούει και η αλλαγή της συμπεριφοράς της δημιουργεί γλυκές αλλά και αστείες σκηνές. Το γέλιο είναι πάντως εγγυημένο σε πολλές από τις σκηνές της αγαπημένης ελληνικής ταινίας.

Έτσι είναι σήμερα το σπίτι που γυρίστηκε η ταινία

Σίγουρα αν έχεις δει την ταινία πάνω από δύο φορές θα θυμάσαι τα χαρακτηριστικά σκαλιά στα οποία η Λίλα τραγουδούσε με τον πατέρα της τα τρία παιδιά Βολιώτικα. Αυτές οι σκάλες, λοιπόν, βρίσκονται στη Φιλοθέη και συγκεκριμένα στην οδό Κόδρου. Φέρνοντας στο μυαλό σου σκηνές από την ταινία και περνώντας απ’ έξω μπορείς να δεις ότι το καλοδιατηρημένο σπίτι θυμίζει πολύ τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και την ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου