Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποια ομάδα ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας!

Βάζει πρόεδρο τον 16χρονο γιο του!

21 Ιουλίου 2018 11:32
Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποια ομάδα ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας!

Ο Ιωνικός που βρίσκεται πλέον στη Γ΄ Εθνική έχει νέο ιδιοκτήτη κι αυτός είναι ο Αλέξης Κούγιας! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA o γνωστός δικηγόρος και νυν μεγαλομέτοχος της Λάρισας επισκέφτηκε το γήπεδο του Ιωνικού στη Νίκαια, οριστικοποιώντας τη συμφωνία και πρωταρχικός του στόχος είναι το συμμάζεμα της ομάδας και η παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα ο Ιωνικός αναμένεται να πάρει και δανεικούς ποδοσφαιριστές από την ΑΕΛ, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα της Νίκαιας στο νέο ξεκίνημα υπό την ηγεσία του Αλέξη Κούγια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του 22χρονου!

Εδώ να σημειωθεί και ένα παιχνίδι που έχει παίξει η μοίρα. Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την ομάδα με την οποία είχε ξεκινήσει την παραγοντική του θητεία ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τους δύο άνδρες όπως είναι γνωστό να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.

Πρόεδρος ο 16χρονος γιος του Κούγια!
Όσο για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας του Ιωνικού; Ο Αλέξης Κούγιας σκοπεύει να τοποθετήσει στον προεδρικό θώκο τον 16χρονο γιο του, Χρήστο, ο οποίος πηγαίνει στη Β΄ Λυκείου του Κολεγίου Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Τα 11 άγνωστα επιδόματα που είναι πολύ πιθανό να παίρνεις και να μην το γνωρίζεις!

Προπονητής ο Γκόγκιτς
​Η άφιξη του Αλέξη Κούγια στη Νίκαια φέρνει και νέο προπονητή στην ομάδα της Νίκαιας, με τον εκλεκτό να είναι ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες ως προπονητής όπως στους Απόλλωνα Λεμεσού, Ερυθρό Αστέρα, Παναιτωλικό, Σεντζέν Ρούμπι, Εργοτέλη και Ηρακλή.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share