Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Για μια αξέχαστη τσιπουρο-κατανυκτική εμπειρία: Για δύο μέρες το «The Trap» γίνεται «ΜεΖεν»!

10 Μαρτίου 2017
 Για μια αξέχαστη τσιπουρο-κατανυκτική εμπειρία: Για δύο μέρες το «The Trap» γίνεται «ΜεΖεν»!

Είναι από τα αγαπημένα στέκια της νυχτερινής Αθήνας και όχι άδικα! Το κρυμμένο bar της πλατείας Συντάγματος μεταμορφώνεται για λίγες ημέρες και «καταλαμβάνεται» από το προχωρημένο τσιπουράδικο «ΜεΖεν» (από τον Βόλο και τη Λάρισα) που θα σερβίρει τους ιδιαίτερους μεζέδες του και με την σειρά τους οι bartenders θα ολοκληρώνουν την τσιπουροκατάνυξη με cocktails βασισμένα σε ελληνικά αποστάγματα.

Για δύο μέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «The Trap» το οποίο αλλάζει όψη και μετατρέπεται σ' ένα δημιουργικό τσιπουράδικο, για μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία με καλό μεζέ, τσίπουρο και παρέα.

Το θεσσαλικό «ΜεΖεν» καταφτάνει στην Αθήνα με δυναμικό από τις ομάδες του στον Βόλο και τη Λάρισα, με σκοπό να μας μυήσει στην ιεροτελεστία του τσιπουράδικου, να μας σερβίρει μεζέδες με ανανεωτική άποψη, χάρη στους οποίους η φήμη του έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και να μας παρουσιάσει τη δική του γκάμα χειροποίητων προϊόντων.



Δίνοντας λοιπόν συνέχεια στα πρωτότυπα events, όπως το χριστουγεννιάτικο Miracle in Athens, το αγαπημένο barάκι της πλατείας Συντάγματος παραδίδει την κουζίνα του για δύο μέρες στον συν-δημιουργό του «ΜεΖεν», Γρηγόρη Χέλμη.

Αυτός με την σειρά του θα έχει ετοιμάσει μοναδικούς μεζέδες, όπως την χειροποίητη πολίτικη τσιροσαλάτα και ημίπαστο σκουμπρί με ανθό αλατιού Μεσολογγίου και λάιμ, για να τους απολαύσετε με το δικό τους τσίπουρο ή με cocktails με βάση τσίπουρο και άλλα ελληνικά αποστάγματα.



Αξίζει να σημειωθεί πως το «ΜεΖεν» έχει χαρακτηριστεί ως ένα φιλοσοφημένο τσιπουράδικο! Συγκεκριμένα αναζητά προσεκτικά τις πρώτες ύλες του από ντόπιους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, μελετά την παράδοση του μεζέ και του τσίπουρου, επαναφέρει τεχνικές μαγειρέματος χαμένες στο χρόνο ή εφαρμόζει νέες τεχνικές σε πατροπαράδοτες συνταγές.

Γι’ αυτό επιβάλλεται να μην χάσετε την επίσκεψή του στην Αθήνα, για μια… τσιπουρο-κατανυκτική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Κρατήσεις και πληροφορίες: 2103215561

Ιnfo

Όθωνος 10, Σύνταγμα, τηλ. 210 3215561, www.thetrap.gr

Kαθημερινά από τις 09:00-όσο πάει (12:00-22:00 η κουζίνα).

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και υπέροχες νέες συνταγές; Τότε κάντε like στη σελίδα μας αποκλειστικά για θέματα γεύσης, στο Facebook



 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share