Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

15-20 ευρώ μαζί με μπύρα - 5 μαγαζιά που θα φας τα καλύτερα μπριζολάκια της Αθήνας

Λατρεύεις το κρέας; Είμαστε εδώ για σένα

25 Απριλίου 2024 07:25
15-20 ευρώ μαζί με μπύρα - 5 μαγαζιά που θα φας τα καλύτερα μπριζολάκια της Αθήνας
Πηγή φωτογραφίας: Shutterstock
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Επιλεγμένο λίπος για την τραγανή, ζουμερή μπριζόλα, εκλεπτυσμένη ψησταριά, συνοδεία με πατάτες, και η ζωή είναι υπέροχη στην Αθήνα. Βγήκαμε μια βόλτα στην πρωτεύουσα, στο κέντρο αλλά και στα προάστιά της και είμαστε εδώ για σένα! Τι βρήκαμε; Τις καλύτερεςμπριζόλες - πανσέτσες και συγκεντρώσαμε τις εξαιρετικές διευθύνσεις για να απολαύσεις το κρέας όπως πρέπει.

Πάμε να τα δούμε παρακάτω:

Ώρα για μπριζολάκι

Πλ. Δαβάκη Πίνδου 2, Νίκαια, τηλ: 21 0490 8819

Εάν ανυπομονείς να απολαύσεις έναν ζουμερό μπριζολάκι και βρίσκεσαι προς την περιοχή της Νίκαιας, τότε το κατάστημα στην πλατεία Δαβάκη είναι ο προορισμός σου. Εκεί, αυτή η ψητοπωλείο παρασκευάζει συνεχώς νόστιμα κρεατικά στη σχάρα, όπως μοσχαρίσια μπριζολάκια σε μερίδα ή τυλιχτά, χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, και πανσετάκια σε μερίδα. Εκεί θα βρείτε επίσης φεγγαρόπιτες, σάντουιτς και πολλά άλλα εξαιρετικά εδέσματα. Ο λογαριασμός κυμαίνεται από 12 έως 15 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός μπουκαλιού μπύρας.

Μπριζολάκια.gr

Ευελπίδων 47, τηλ: 21 0881 3121

Λατρεύεις το κρέας; 5 μαγαζιά που θα φας τα καλύτερα μπριζολάκια της Αθήνας

Ένας ακόμα προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος στο κέντρο είναι αυτό το στέκι, που βρίσκεται πίσω από το Πεδίο του Άρεως. Εδώ μπορείς να απολαύσεις ζουμερά και νόστιμα χοιρινά μπριζολάκια, μοσχαρίσιες γάλακτος μπριζόλες, ψαρονέφρι, παϊδάκια και κεμπάπ, ψημένα από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα. Φυσικά, δεν πρέπει να λείπουν οι τηγανιτές πατάτες συνοδείας. Εάν έχεις μεγάλη όρεξη, μπορείς να δοκιμάσεις και τα τυλιχτά τους, που είναι εξαιρετικά νόστιμα. Για ένα υπέροχο γεύμα, υπολόγισε περίπου 12-15 ευρώ ανά άτομο, μαζί με μια μπύρα.

Po-Boys

Αγαθάρχου 12 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, τηλ.: 2103234672

Το BBQ joint του Βασίλη Σπόρου συνεχίζει ακάθεκτο εδώ και πέντε χρόνια να ετοιμάζει με αγάπη και μαεστρία μια πληθώρα κρεατολιχουδιών που θα καλύψουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Αν επιθυμείτε να απολαύσετε μια γεύση από όλες τις διαφορετικές παρασκευές, τότε η επιλογή σας είναι το sampler: Brisket, χοιρινά ριμπς, χοιρινό pulled pork, πανσέτα, λουκάνικο Andouille, συνοδευόμενα από πατατοσαλάτα, coleslaw και άλλα εκλεκτά παρελκόμενα. Το BBQ joint εγγυάται μια πλήρη γαστρονομική εμπειρία με εξαιρετικά κρέατα και λουκάνικα για τους λάτρεις της καλής κουζίνας. Συνδυάστε το με μια από τις ποικίλες μπύρες (40 ετικέτες από ελληνικές μικροζυθοποιίες στον κατάλογο) και τον λογαριασμό σας, κατά άτομο, θα κυμανθεί περίπου στα 25 ευρώ.

Μπριζολάκια Ακαδημίας

Μαυρομιχάλη 9, τηλ: 21 0362 7234

Το Φοιτητοστέκι της Ακαδημίας είναι ένας κλασικός και πολυαγαπημένος προορισμός, με νόστιμο σουβλάκι και εξαιρετικά, καλοψημένες μπριζόλες από χοιρινό και μοσχάρι. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για οικονομική κρεατοφαγία για όσους αγαπούν το φαγητό. Στον κατάλογο θα βρείτε επίσης νόστιμες σαλάτες, τυλιχτά με γύρο ή τεμάχια κρέατος, συνοδευόμενα από νόστιμες πατατούλες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις μοναδικές μερίδες κοντοσούβλι και κεμπάπ. Για ένα χορταστικό γεύμα εδώ, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 15-18 ευρώ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένης και μιας μπύρας.

Ο Τέλης

Ευριπίδου 86 και Επίκουρου 20, 2103249582

Ο Τέλης, ένα κλασικό στέκι για μπριζολάκια στο κέντρο, προσφέρει ένα μικρό και ποιοτικό μενού σε έναν απλό, αυθεντικό και ατμοσφαιρικό χώρο. Εδώ μπορείς να παραγγείλεις νόστιμα και ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια σε μερίδα, συνοδευόμενα από τρομερά τηγανητές πατάτες και μια ανεπανάληπτη καυτερή ζεστή σαλάτα με τομάτα, φέτα και πιπεριά. Ανανεώσου με μια μπίρα και απόλαυσε μια χωριάτικη ατμόσφαιρα. Τον λογαριασμό τον κλείνεις με 20€, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα παραπάνω.

 

Ταβέρνες

Ροή ειδήσεων

Share