Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Αναφορές ότι η Apple κόβει την παραγωγή του iPhone 8 στο μισό!

20 Οκτωβρίου 2017 13:50
Αναφορές ότι η Apple κόβει την παραγωγή του iPhone 8 στο μισό!

Εάν πιστέψουμε τις πρόσφατες αναφορές, το iPhone 8 δεν έχει τις πωλήσεις που κάποιοι ανέμεναν. Κάποιοι λένε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί απλώς περιμένουν το iPhone X. Προτιμούν δηλαδή να ξοδέψουν τα χρήματά τους στην ολοκαίνουρια ναυαρχίδα της Apple, παρά στο iPhone 8. Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έκθεση, η Apple αποφάσισε να μειώσει την παραγωγή του iPhone 8 κατά το ήμισυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

Το report έρχεται από την Ταϊβάν και υποστηρίζει ότι η Apple μειώνει την παραγωγή για το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus κατά 50% για το μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Εάν η αναφορά είναι ακριβής, τότε πρόκειται για τις πρώτες περικοπές παραγωγής στην ιστορία του iPhone.

Η έκθεση φαίνεται να είναι αληθινή, καθώς το Reuters επισημαίνει ότι ενδέχεται να προκάλεσε πτώση της τάξης του 1,5% στην τιμή της μετοχής της Apple.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Κατέληξε η Αστυνομία για τον δολοφόνο της 32χρονης Δώρας!

Οι αναφορές σχετικά με τη χαμηλή ζήτηση για το iPhone 8 υποστηρίχθηκαν και από το γεγονός ότι οι ουρές ήταν μικρότερες εκτός των καταστημάτων.

Η Apple πάντως δεν έχει σχολιάσει το θέμα, όπως γενικά δε σχολιάζει φημολογία πάνω στα προϊόντα της.

Πηγή: digitalife.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share