Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ένα bar-τσίρκο στο Παγκράτι που όταν το δεις θα τρίβεις τα μάτια σου!

20 Μαρτίου 2018 18:13
Ένα bar-τσίρκο στο Παγκράτι που όταν το δεις θα τρίβεις τα μάτια σου!

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Με όνομα βαρύ σαν... ιστορία, αφού η ονομασία του προέρχεται από το ομώνυμο γαλλικό τραγούδι του 1966 και μεγάλη επιτυχία του Sacha Distel, δεσμού για κάποια χρόνια της Βrigitte Βardot, είναι η νέα άφιξη στην γειτονιά του Παγκρατίου (Οκτώβριος 2017) που έχει ταράξει τα νερά της πόλης, λόγω της ιδιόρρυθμης διακόσμησης του!



Το νέο εντυπωσιακό all day bistro bar είναι γεμάτο θηριοδαμαστές, κανόνια που πετάνε κυρίες στον αέρα και χρώμα... πολύ χρώμα!

Είναι ένα πανέμορφο τσίρκο που φωλιάζει στην καρδιά του Monsieur Cannibale, ένα τσίρκο με την κλασική έννοια και τον θεατράλε χαρακτήρα του, από την δεκαετία του '50! Και όπως μάθαμε το χεράκι του στην διακόσμηση και το στήσιμο έβαλε ο Αλέξανδρος Πετράκης, που έχει επιμεληθεί επίσης το Noel και το Upupa Epops!



Όμως ας επιστρέψουμε στο μαγαζί, πέρα από την πανέμορφη διακόσμησή του... Είναι μια κομψή μπρασερί από νωρίς το πρωί για καφέ και κάθε είδους ροφήματα, μέχρι αργά το βράδυ για ποτάκι και cocktail!

Ακόμα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πίτσες, σαλάτες, panini, bagels και γλυκά που όλα παρασκευάζονται εντός του μαγαζιού ενώ τα Σαββατοκύριακα σερβίρει ένα χορταστικό brunch από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.



Must Taste: Τα 8 signature cocktails και τα 3 wine signature cocktails!

Info: Monsieur Cannibale, καθημερινά από τις 09:00, Βρυάξιδος 24, Παγκράτι, Τ. 210 7526130, monsieurcannibale.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share