Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κράτα αποστάσεις όταν αυτά τα ζώδια έχουν νεύρα

Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

5 Μαΐου 2020 13:30
Κράτα αποστάσεις όταν αυτά τα ζώδια έχουν νεύρα

Όταν έχεις νεύρα είναι σύνηθες να μη θέλεις να μιλήσεις. Άλλο το να μη θέλεις να μιλήσεις όμως και άλλο το να απεχθάνεσαι να σου μιλάνε την ώρα που εσύ είσαι έτοιμος να πάθεις νευρικό κλονισμό. Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και έχει διαφορετικές αντιδράσεις. Είναι όμως κάποιοι άνθρωποι που καλό θα ήταν όταν θα έχουν νεύρα να μην μπεις καν στον κόπο να τους πλησιάσεις κι αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια. Είναι πάλι και κάποιοι άλλοι που δύσκολα νευριάζουν, δες εδώ τα ζώδια με τη μεγαλύτερη υπομονή.

Καρκίνος

Ε δε θέλεις! Απλά δε θέλεις. Δεν το έκανες. Το να του μιλάς την ώρα που έχει νεύρα είναι σα να τον κατηγορείς ή σα να του τη λες. Επειδή νευριάζει και σε εντελώς άσχετες φάσεις (ναι είναι λίγο τρελός), αν του μιλήσεις, είτε ευγενικά, είτε λογικά, είτε γλυκά, δεν πρόκειται να σε ακούσει.Θέλει να περάσει το δικό του και αυτό σημαίνει εν ολίγος να μην τον πρήζεις και άσε τον να ακουστεί η αποψάρα του. Την ώρα που έχει νεύρα γίνεται ο χειρότερος ναρκισσιστής. Αν θες να σε ακούσει απλά άσε τον να ολοκληρώσει αυτό που έχει να πει.

Λέων

Απλά δεν πρόκειται να σε ακούσει. Θα σε απαξιώσει με τουπέ σιγουριάς και ότι και καλά δε σε ακούει καν. Θα ολοκληρώσει τη δική του επιχειρηματολογία καθώς επίσης δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να ολοκληρώσεις τις δικές σου απόψεις. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όσο και να του μιλάς, είναι σα να μιλάς σε ένα τίποτα. Δε θα ακούει, δε θα απαντάει, δε θα δίνει καθόλου σημασία. Απλά μην του μιλάς και αδιαφόρησε. Τότε θα ασχοληθεί σίγουρα μαζί σου και θα προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σου.

Παρθένος

Ίσως από τα χειρότερα ζώδια στο θέμα αυτό. Όταν του μιλάς ενώ έχει νεύρα, έχει την τάση να κλείνει αυτιά και το χειρότερο να κλείνει την αντίληψή του και να κάνει ότι δεν υφίστασαι καν. Για αυτόν απλά υπάρχεις κάπου στον χώρο ρουφώντας τον αέρα του. Θα έχει υποτιμητική στάση και συμπεριφορά απέναντί σου. Αυτό θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα να μην είσαι στη φάση που θα μπορέσεις να συνεννοηθείς μαζί του. Είναι αμείλικτος και αμίλητος στα ναρκισσιστικά του στοιχεία εκείνη την ώρα.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share