Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

4 Μαρτίου 2020 00:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου!

Εκτός όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, μπορείτε να δείτε τις μεγάλες δυσκολίες που βλέπει για αυτά τα ζώδια η Λίτσα Πατέρα.

Κριός

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν σου προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Ταύρος

Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις, και έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις, αγαπητέ Δίδυμε. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Καρκίνος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Λέων

Ασχολήσου σήμερα ουσιαστικά με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε, υπάρχουν πάντα και οι φίλοι.

Παρθένος

Η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιό σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

Ζυγός

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Η σημερινή Τετάρτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ότι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς γιατί κάποιος έξω από το δικό σου χώρο έχει καλύτερη και ορθότερη κρίση από τη δική σου.

Σκορπιός

Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.

Τοξότης

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου και δε χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, τοΤοστιγμές νευρικό. Κάποιες στιγμές θα κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί την εκδοχή συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου.

Υδροχόος

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Τετάρτης για εσένα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων σου.

Ιχθείς

Μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μη χάσεις τη μπάλα αγαπητέ Ιχθύ. Θα υπάρξουν μικρο-εμπόδια στην έμβαση των υποθέσεων σου που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share