Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Νέα Σελήνη φέρνει ευχάριστα σ' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

29 Οκτωβρίου 2019 11:41
Η Νέα Σελήνη φέρνει ευχάριστα σ' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Τρίτη σήμερα και μετά την χθεσινή αργία η Βίκυ Παγιατάκη επέστρεψε στις αστρολογικές της προβλέψεις, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Η Νέα Σελήνη είναι στον Σκορπιό και φέρνει θετικές εξελίξεις για αρκετά ζώδιο! Το πέρα ευνοημένο ωστόσο φαίνεται πως είναι ο Κριός!

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Βίκυ Παγιατάκη!

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Παράδεισος το τέλος του 2019 γι' αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ζώδια 2019: Πριν μερικούς μήνες η Άση Μπήλιου ανέλυσε τα άστρα και τις τυχερές ημερομηνίες για το χρόνο που φεύγει σε λίγες μέρες!

Το Athensmagazine.gr σας θυμίζει και μπορείτε να εστιάσετε στις ημέρες που παραμένουν!

Η δημοσίευσή της στο Instagram κέντρισε την προσοχή καθώς πολλοί είναι αυτοί που ενημερώνονται για τις αστρολογικές προβλέψεις.

Η Αση Μπήλιου δίνει αναλυτικά μέσω του προφίλ της τις ημερομηνίες που θα λάμψει το κάθε ζώδιο στα οικονομικά και τα ερωτικά.

«Ευχαριστώ για τα θετικά λόγια, τις παρατηρήσεις, τα σχόλια την αγάπη και το ενδιαφέρον σας!» σημείωσε η αστρολόγος!

Δείτε τις τυχερές ημερομηνίες στο παρακάτω ποστ στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 29 Οκτωβρίου!

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Τρίτης 29 Οκτωβρίου!

Δείτε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν εύκολα λεφτά στη ζωή τους!

ΚΡΙΟΣ

Το βασικό χαρακτηριστικό της μέρας είναι ότι οι θα κληθείτε να πάρετε πολλές αποφάσεις…

ΤΑΥΡΟΣ

Να είστε σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που θα σας κατακλύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διλήμματα σε πολλούς τομείς, για συνθήκες που θα είναι μαζί σας για πολλά χρόνια στο μέλλον!

ΛΕΩΝ

Να ξέρετε ότι είναι μια φάση που δεν μπορείτε να κάνετε λάθος επιλογή…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα κι αν σας κουράσει η καθημερινότητα, δεν πρέπει να το βάλετε κάτω.

ΖΥΓΟΣ

Οι αλλαγές που θα συντελεστούν τώρα θα σας επιτρέψουν στο εξής να απολαύσετε τη ζωή σας με λιγότερο κόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε δραστικές μεταλλάξεις στην καθημερινότητά σας αν αφήστετε τα πράγματα να προχωρήσουν μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να κινηθείτε με ασυνήθιστο τρόπο για τα δικά σας δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ωρίμανσή σας και τα οφέλη που θα αποκομίσετε από μια εμπειρία, αξίζουν την προσπάθεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συνεργασίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι συμμαχίες που θα δημιουργήσετε τώρα, μπορούν να βελτιώσουν και την οικονομική σας κατάσταση.

Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

Είστε Λέων ή Ζυγός και θέλετε να ξέρετε πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός αυτών των ζωδίων; Αν ναι.. τότε διαβάζετε το κατάλληλο άρθρο! Ο Ζυγός καταφέρνει να σε παρασύρει με τους τρόπους του αλλά και με τον αισθησιασμό του και εσύ από την πλευρά σου τον γοητεύεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου!

Αγαπημένο μου Λιονταράκι , είσαι ένας χειμαρρώδης, γενναίος αλλά και γενναιόδωρος άνθρωπος που θέλεις να γεύεσαι τη ζωή αλλά και τον έρωτα, με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Διαθέτεις λάμψη, γοητεία, ευγένεια, εκφραστικότητα αλλά και δημιουργικότητα. Γνωρίζεις καλά την αξία σου, γι’ αυτό και εκπέμπεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θέλει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να σε θαυμάζουν. Και όμως τα άστρα επηρεάζουν το... «μέγεθος»! Τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια!

Λατρεύεις την διασκέδαση, την πολυτέλεια και έχεις ωραίο γούστο. Παθιάζεσαι με ότι σου αρέσει , αγαπάς και τα δίνεις όλα, περιμένοντας πάντα το αντίκρισμα. Στοιχείο της προσωπικότητάς σου είναι όμως και ο εγωισμός, η αυταρχικότητα αλλά και η αδιαλλαξία, που σε φέρνουν αρκετές στιγμές σε μπελάδες! Δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις γνώμη, νομίζεις ότι πάντα έχεις δίκιο και προσπαθείς να επιβάλλεσαι γιατί θέλεις μονίμως να περνάει το δικό σου.

Το ταίρι σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό φανερώνει ότι διαθέτει μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είναι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν του αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθεί πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις του. Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συνθήκη και του αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση. Είναι λάτρης του ωραίου, θέλει αν διατηρεί μία καλή εμφάνιση και του αρέσει να απολαμβάνει την πολυτέλεια και τις ανέσεις.

Είναι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνει εύκολα φιλίες. Σίγουρα θα καταφέρει να σε «σκλαβώσει» με διπλωματία που τον διακρίνει αλλά πολλές φορές θα τον θαυμάσεις και για τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Είναι ο άνθρωπος που θα παραδεχτεί τα λάθη του και θα προσπαθήσει επί της ουσίας να τα διορθώσει. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς του, που όσο και να προσπαθήσει να τα διορθώσει δεν θα τα καταφέρει.

Μοιράζεστε μεταξύ σας μία πρωτόγνωρη έλξη και ο έρωτας καταφέρνει να διατηρείτε ζωηρός και ζωντανός, έστω και αν δημιουργούνται αντιξοότητες! Στο πρόσωπο του συντρόφου σας καθρεφτίζεται το ιδανικό ταίρι, ακριβώς όπως το είχατε πλάσει και οι δύο στο μυαλό σας! Ο Ζυγός καταφέρνει να σε εντυπωσιάζει με την αισθησιακή του αύρα αλλά και με την γουστόζικη εμφάνισή του. Οι τρόποι του, η ευγένεια του αλλά και το τακτ που έχει σε δεδομένες στιγμές σε εξιτάρουν. Βρίσκεται πολλά κοινά στον τρόπο που διασκεδάζετε, στα γούστα που έχετε για τις προσωπικές σας στιγμές και μπορείτε να μοιράζεστε πολύ όμορφες στιγμές μαζί που ανεβάζουν την ψυχολογική διάθεση και των δύο! Τα λούσα, η καλοπέραση, η διασκέδαση και η πολυτέλεια, εξιτάρουν και τους δύο και τα απολαμβάνετε στο έπακρο! Ο Ζυγός γοητεύεται από την δυναμική σου προσωπικότητα αλλά και από την αυτοπεποίθηση που αποπνέεις. Τον βοηθάς να λειτουργεί πιο δυναμικά και αποφασιστικά στη ζωή του και με τις κολακείες σου, την γενναιοδωρία σου αλλά και την συναισθηματική υπερβολή σου του γεμίζεις την καρδιά με τα πιο όμορφα και δυνατά συναισθήματα.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «μείνουν στο ράφι»!

Υπάρχουν όμως και κάποιες διαφορές που πολλές φορές μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις στη μεταξύ σας σχέση. Εσύ λιοντάρι μου, έχεις πιο απόλυτο τρόπο σκέψης και σου αρέσει να επιβάλλεσαι και να υπερισχύεις. Ο Ζυγός από την πλευρά του, δεν περιορίζει το μυαλό του, συχνά διακρίνεται από ασάφειες και διλήμματα και θέλει τον χρόνο του για να μπορεί να κατασταλάξει σε μία άποψη. Άθελά σου τον πιέζεις και η απόλυτη στάση σου τον μπλοκάρει και τον μπερδεύει ακόμα περισσότερο! Με την εμμονή σου να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, του καταπατάς τις προσωπικές του επιλογές και διστάζει από την πλευρά του να σου εκφράσει και την δική του άποψη!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share