Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

28 Οκτωβρίου 2019 12:04
Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου. Ευνοούνται περισσότερο Σκορπιοί, Ιχθύες και δευτερευόντως Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Στη Νέα Σελήνη επιβραβεύεται περισσότερο η ανάληψη πρωτοβουλίας και όχι τόσο οι δουλειές που πρέπει να έχουν την έγκριση πολλών άλλων. Οι νέες γνωριµίες διακρίνονται από ταχύτητα και ενθουσιασµό, αλλά δύσκολα µακροηµερεύουν. Ο ναρκισσισµός και η διάθεση για επίδειξη υπονοµεύουν τη σχέση. Σκούρα βδομάδα γι' αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Οκτώβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του µε Νέα Σελήνη στις 28 στον Σκορπιό, η οποία αναµένεται να έχει µια ευνοϊκή επίδραση στα οικονοµικά σας. Αυτό θα φανεί πιο καθαρά από τις 2 Νοεµβρίου και µετά, που η Αφροδίτη θα µετακινηθεί από τον Σκορπιό στον Τοξότη. Η παρουσία του Αρη απέναντί σας στον Ζυγό δεν θα σταµατήσει να δηµιουργεί κούραση, άγχος και ανησυχία, καθώς υπάρχει ανασφάλεια ακόµα και για το πού θα κάτσει η µπίλια στα επαγγελµατικά ή τα αισθηµατικά. Επιβάλλονται µεγαλύτερη ψυχραιµία, προσοχή και µετριοπάθεια για να υποστηρίξετε πιο αποτελεσµατικά τις προσπάθειές σας, πολλές από τις οποίες ο ∆ίας θα στέψει µε επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
Είναι φυσικό η παρουσία του Ερµή -που από την Παρασκευή θα φαίνεται και ανάδροµος- σε αντίθεση µε το ζώδιό σας να δηµιουργεί αρκετή νευρικότητα. ∆υσκολία στην επικοινωνία µε τους άλλους, αλλά και µπερδέµατα και καθυστερήσεις στα αναµενόµενα είναι πιθανά. Φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί ιδιαίτερα µε έγγραφα, αριθµούς, λογαριασµούς, σπουδές, µετακοµίσεις, µεταφορικό µέσο και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί. Επειδή το πρώτο µέρος του Νοεµβρίου, έστω και µε αυτά, είναι περισσότερο βατό, επιταχύνετε αποφάσεις και ενέργειες, όπου πρέπει να γίνουν. Αυτό ισχύει και για τα αισθηµατικά σας και τις σχέσεις σας γενικότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Το πέρασµα από τον Ζυγό στον Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου ενδυνάµωσε ακόµα περισσότερο την ανάγκη να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στα επαγγελµατικά και όπως φαίνεται αυτό αποδίδει. Υπάρχει όµως και κάτι ακόµα θετικό έως την 1η Νοεµβρίου. Αυτή είναι η θέση της Αφροδίτης που δηµιουργεί κάποιες πιο ωφέλιµες συνθήκες για τις πρακτικές αλλά και τις οικονοµικές υποθέσεις σας. Εως αυτήν την ηµεροµηνία είναι καλύτερα να συζητήσετε µε τον σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θέµατα που αφορούν τη σχέση σας. Αυτό µπορεί να σας γλιτώσει από δυσαρµονίες µετά τις 2 Νοεµβρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Συγκριτικά µε την ερχόµενη εβδοµάδα, αυτή που ξεκινάει διατηρεί κάποια πιο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Εως και την 1η Νοεµβρίου θα µπορέσετε να ρυθµίσετε προς όφελός σας θέµατα που σχετίζονται µε τα οικονοµικά, τα περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συµφέροντά σας. Ακόµα και αν δεν καταφέρετε όλα όσα θα επιθυµούσατε, δεν θα µείνετε εντελώς δυσαρεστηµένοι. Σε αυτό περίπου το µήκος κύµατος µπορεί να πει κανείς ότι θα είναι και τα αποτελέσµατα των προσπαθειών σας στα επαγγελµατικά. Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στις 27 στον Σκορπιό θα είναι ακόµα µία βοήθεια σε αυτήν την όχι και τόσο εύκολη φάση, στην οποία βρίσκεστε περίπου από τις 4 Οκτωβρίου και µετά.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο Οκτώβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του αυτήν την εβδοµάδα και αυτό έχει κάτι... λίγο ευχάριστο, αφού από τις 2 Νοεµβρίου και µετά δηµιουργούνται κάποιες πιο ευνοικές συνθήκες για τα οικονοµικά και τα περιουσιακά. Αν λοιπόν έχετε σχετικές εκκρεµότητες να ρυθµίσετε, σπεύσατε από τις 2 Νοεµβρίου και έπειτα. Ο Ερµής κόντρα, και από την 1η Νοεµβρίου έως και τις 21 ανάδροµος, σας υποχρεώνει να είστε περισσότερο παρατηρητικοί και προσεκτικοί παντού, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει µε συµφωνίες, συµβόλαια, κάρτες, λογαριασµούς, σπουδές, µετακοµίσεις, ραντεβού που αναβάλλονται, ταξίδια και παιδιά. Σχέσεις και αισθηµατικά σε πιο καλή τροχιά από τις 2 Νοεµβρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Γρηγορείτε για να προλάβετε. Αυτό θα πρέπει να είναι το σύνθηµα και το νόηµα αυτής της εβδοµάδας για εσάς. Εως και την 1η Νοεµβρίου υπάρχει µια µεγαλύτερη ασφάλεια. Μάλιστα εάν παρεµβάλλονται και συµφωνίες, συµβόλαια και... γραφειοκρατικό χαρτοµάνι, τότε σας συµφέρει να ολοκληρώσετε τις εκκρεµότητές σας έως και τις 31 Οκτωβρίου που ο Ερµής θα φαίνεται σε ευθεία τροχιά. Είναι επίσης άκρως βοηθητική και για τα επαγγελµατικά και τα διάφορα ενδιαφέροντά σας και η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 28 στον Σκορπιό. Επειδή έως και την 1η Νοεµβρίου παίζετε πιο άνετα... µπάλα και στον έρωτα, πράξτε τα δέοντα χωρίς καθυστερήσεις. Κώστας Λεφάκης: Σελήνη στον Σκορπιό και πονοκέφαλος για 4 ζώδια! Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας!

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με πολλά... πάνω and κάτω κλείνει ο Οκτώβριος τον κύκλο του και κάπως έτσι θα ξεκινήσει και ο Νοέµβριος, αλλά: Αυτός από τις 2 και µετά θα... γλυκάνει κάπως περισσότερο το χάπι και στα οικονοµικά και στα αισθηµατικά. Εως και τις 18 Νοεµβρίου όµως που ο Αρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, συνεργασίες, σχέσεις και ερωτικά θα βρίσκονται στη... διακεκαυµένη ζώνη. ∆εν είναι απίθανα και τα µπερδέµατα, γι’ αυτό προστατεύστε ό,τι σας ανήκει. Επειδή κάποιοι από εσάς από τις 4 Οκτωβρίου και µετά διέρχεστε µια λεπτή φάση είτε στην εργασία, είτε στην οικογένεια, είτε στην υγεία, µη χάνετε την αισιοδοξία σας. Έστω και στο πάρα πέντε όλο και κάτι βοηθητικό θα συµβεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μάλλον µε αρκετά καλές προοπτικές έρχεται η τελευταία εβδοµάδα του Οκτωβρίου και η πρώτη ουσιαστικά των γενεθλίων σας. Μια καλή στιγµή για να επιχειρήσετε βελτιώσεις, αλλαγές και ξεκινήµατα πάσης φύσεως στην επαγγελµατική, την οικογενειακή αλλά και την αισθηµατική σας ζωή. Ολα αυτά δεν προκύπτουν βεβαίως µόνο από τη Νέα Σελήνη αλλά και από την παρουσία στο ζώδιό σας της Αφροδίτης και του Ερµή. Οικονοµικές ή περιουσιακές ρυθµίσεις ή αγοραπωλησίες µπορούν να γίνουν πιο γρήγορα αλλά και µε καλύτερα αποτελέσµατα. Η παρουσία της Αφροδίτης είναι µια εγγύηση ότι κάτι καλύτερο µπορεί να γίνει και στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Τελευταίες ηµέρες του Οκτωβρίου µε προετοιµασία και αναµονή για την έκβαση των σχεδίων σας. Ερµής και Αφροδίτη στον Σκορπιό υποδηλώνουν και µια µυστικότητα ή κρυφές συναντήσεις και δοσοληψίες. Οι πιο ενδεδειγµένες ηµέρες για απόκρυψη χρηµάτων ή χρήµατα που αλλάζουν χέρια κάτω από το τραπέζι. Μυστικότητα ή αναµονή µπορεί να υπάρξει και στην ερωτική ζωή κάποιων από εσάς. Ιδιαίτερα έως την 1 Νοεµβρίου. Αν θα υπάρξει ανταπόκριση, θα φανεί από τις 2 Νοεµβρίου και ύστερα. Να είστε πιο προσεκτικοί, διαλλακτικοί και συνεργάσιµοι µε τους φίλους και να προσέχετε την όποια ανάµειξη σε οµάδες, λέσχες, σωµατεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Η παρουσία του Αρη στον Ζυγό συνεχίζεται και καθώς κονταροχτυπιέται µε τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σας, µάλλον χλωµό φαίνεται το να ησυχάσετε. Μόλις λέτε «δόξα τω Θεώ, ξεµπέρδεψα µε αυτό και τακτοποίησα και το άλλο», σκάει µια ανατροπή και άντε πάλι από την αρχή. Τρεχάτε ποδαράκια µου. Εντάξει, δεν πάει και όλη η προσπάθεια στράφι και όλο και κάτι θετικό αποκοµίζετε, αλλά πολύς ο κόπος, βρε παιδί µου, αφήστε πια και τον ανταγωνισµό που από τις 4 και µετά φουντώνει. Οπως έχετε αντιληφθεί, η περίοδος αυτή δεν είναι εύκολη και χρειάζονται προσεκτικότερες κινήσεις παντού: στην εργασία, την οικογένεια αλλά και τις σχέσεις σας γενικότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Ο Ερµής σε µια κόντρα θέση προς το ζώδιό σας από τις 3 Οκτωβρίου και µετά δεν διευκολύνει ιδιαίτερα ούτε την καθηµερινότητά σας ούτε και µια σειρά θεµάτων που σχετίζονται µε: σπουδές, συµφωνίες, συµβόλαια, κάρτες, λογαριασµούς. Στην κόντρα και η Αφροδίτη ακόµα, έως την 1η Νοεµβρίου. Αν έχετε κάποια συµφωνία ή µια αγοραπωλησία προτιµήστε, εάν γίνεται, να προχωρήσετε από τις 2 και µετά. Κάπως έτσι, όπως φαίνεται, θα εξελιχθεί η κατάσταση και στις διάφορες σχέσεις και στα αισθηµατικά έως τις 2. Παράπονα, γκρίνια, ζήλια, αν δεν είναι από εσάς, τότε θα προέρχονται από τον σύντροφό σας. Βλέπετε, η Αφροδίτη που αντιπροσωπεύει το χρήµα, αντιπροσωπεύει και την αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Εως και την 1η Νοεµβρίου έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κυνηγήσετε το χρήµα και το κέρδος. Σας συµφέρει τώρα να κάνετε πάσης φύσεως αγοραπωλησίες αλλά και να κλείσετε οικονοµικές και περιουσιακές εκκρεµότητες. Πρόοδος και καλύτερα αποτελέσµατα µπορεί να υπάρξουν σε σπουδές, συµφωνίες, συµβόλαια,
ταξίδια, µετακοµίσεις, µεταφορικό µέσο, ρυθµίσεις λογαριασµών. Μη χάσετε την ευκαιρία έως και την 1η Νοεµβρίου να επανεξετάσετε λίγο τον γάµο ή την αισθηµατική σας σχέση και να διορθώσετε -εάν υπάρχουν- αιτίες που δηµιουργούν ανία ή προστριβές.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: Τετάρτη και Πέµπτη
ΤΑΥΡΟΣ : Παρασκευή και Σάββατο
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Κυριακή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη
ΛΕΩΝ: Κυριακή, Τετάρτη και Πέµπτη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: -
ΖΥΓΟΣ : - ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή, Τετάρτη και Πέµπτη
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή, Τετάρτη και Πέµπτη
ΙΧΘΥΕΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή, Παρασκευή και Σάββατο
ΤΑΥΡΟΣ : ∆ευτέρα και Τρίτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Τετάρτη και Πέµπτη
ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Κυριακή, Παρασκευή και Σάββατο
ΛΕΩΝ: ∆ευτέρα και Τρίτη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ : -
ΖΥΓΟΣ : -
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή
ΤΟΞΟΤΗΣ: -
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη
ΙΧΘΥΕΣ: Τετάρτη και Πέµπτη

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share