Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κώστας Λεφάκης: Σελήνη στον Σκορπιό και πονοκέφαλος για 4 ζώδια! Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

27 Οκτωβρίου 2019 06:47
Κώστας Λεφάκης: Σελήνη στον Σκορπιό και πονοκέφαλος για 4 ζώδια! Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας!

Ζώδια: Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με... αργία και ο Κώστας Λεφάκης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη για την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη!

Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr:

Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Σκορπιό δοκιμάζει την αντοχή ανθρώπων, συστημάτων και αξιών με τον πιο δραματικό τρόπο. Πόλεμοι και αναταραχές θα φέρουν νέα κύματα αντιδράσεων παγκόσμιας εμβέλειας.

Kριός
Ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε και να μιλήσετε ειλικρινά στον άνθρωπο που σας αφορά ερωτικά ή αισθηματικά. Προφυλαχτείτε από ουτοπίες και ψευδαισθήσεις ,που μην περιμένετε να σας καταλάβουν και μην αφήνετε τον χρόνο αναξιοποίητο. Δεν αρκούν οι πρόσκαιρες καλές στιγμές, χρειάζεται να μπει μια νέα βάση, τώρα, ειδικά στον τομέα των προσωπικών σχέσεων που είναι ο τομέας που σας αφορά πολύ.Αποφύγετε να υποστηρίξετε αλλαγές με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Έρχονται έρωτες και εκπλήξεις γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση κάνει προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο! (26-27/10)

Ταύρος
Διαμορφώνεται λίγο καλύτερα το διάστημα αυτό για την διαχείριση των χρημάτων σας, όχι τόσο στην αύξηση των εσόδων σας αλλά στην τακτοποίηση υποχρεώσεων που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από προηγούμενους μήνες. Βάλτε τα δυνατά σας γι αυτό το αποτέλεσμα και αν χρειαστεί, μειώστε έξοδα που χαρακτηρίζονται περιττά προς το παρόν. Όσοι προβείτε σε νέες επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, προσέξτε τους όρους που αυτές συνεπάγονται. Μην είστε παρορμητικοί ή επιπόλαιοι σε οτιδήποτε υπογράφετε ή συμφωνείτε.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα φέρνει μερική αποκατάσταση στα θέματα που σας απασχολούν και σας ταλαιπώρησαν, αρκεί να τα δείτε σοβαρά και να εργαστείτε μεθοδικά. Μια μικρή ανακούφιση και ελπίδα θα είναι η κινητήρια δύναμή σας και κάθε βελτίωση θα σας ανοίγει το δρόμο που πρέπει να συνεχίσετε και να ακολουθήσετε. Τίποτα δεν θα συμβεί μαγικά, αν και κάποια αποτελέσματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο ορατά, ημέρα με την ημέρα. Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιόπιστοι με τους ανθρώπους που σας δένει κοινό συμφέρον!

Καρκίνος
Δείτε τα πρακτικά σας θέματα υπό το πρίσμα του αποτελέσματος και σταματήστε τις ενέργειες εκείνες που αυξάνουν, αντί να μειώνουν τις υποχρεώσεις σας. Θα υπάρξουν φορές που κάποιοι θα σταθούν ανιδιοτελώς στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε σταθερή πορεία στις προσπάθειές σας. Είναι αλήθεια πως τα θέματά σας πήραν διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που επιθυμούσατε και τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε και να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί. Εκεί που δεν έχετε καθοδήγηση, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας!

Λέων
Παίρνετε σιγά – σιγά και πάλι τα ηνία στα θέματα που αφορούν στην οικογένεια, ενώ μια προσωπική και μυστική σας υπόθεση φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο, με αρκετές όμως πιθανότητες επιτυχίας αυτήν την φορά. Σε θέματα της καρδιάς είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε περιπέτειες ή να περάσετε καλά οι ελεύθεροι, ιδιαίτερα αν σας βοηθά σε αυτό και η κοινωνική σας ζωή. Να θυμάστε όμως ότι οι ενδείξεις και οι ευκαιρίες, όπως εσείς τις χαρακτηρίζετε, θα είναι ρευστές και μικρής διάρκειας. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας καλή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο σας.

Δείτε επίσης: Προβλέψεις 2020: Αυτά τα 3 ζώδια θα σαρώσουν ερωτικά τη νέα χρόνια!

Παρθένος
Εκεί που βλέπετε ότι χρειάζεται να οργανωθείτε καλύτερα, να περιμένετε περισσότερο ή να ενεργοποιήσετε ανθρώπους ικανούς και έμπιστους, φροντίστε να υπακούσετε στους ισχύοντες κανόνες και να μην παρατυπήσετε, έστω και αν αυτό σημαίνει αναθεώρηση κάποιων σχεδίων ή κάποιων προτεραιοτήτων σας. Η διπλωματία και η οξύνοιά σας θα είναι ουραγοί σε κάθε σας προσπάθεια, ενώ η διαίσθησή σας θα είναι και πάλι ο αποτελεσματικός καθοδηγητής σας. Οργανώστε καλύτερα την ομάδα ή τους υφισταμένους σας κάνοντας ξεκάθαρο το τι ζητάτε και από ποιον.

Ζυγός
Όσοι έχετε μόνιμη σχέση φαίνεται να μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα, να ξεπεράσετε ευκολότερα τα εμπόδια και τις αμφιβολίες σας και να γίνεστε πιο ικανοί στην διαχείριση παλαιότερων κρίσεων. Μπορείτε να κλείσετε κάποια θέματα οριστικά και να δώσετε στον εαυτό σας τα περιθώρια που χρειάζεται για να ανασυγκροτηθεί και να λειτουργήσει όπως χρειάζεται. Οι πρώτες ημέρες του μήνα φαίνεται να σας δίνουν περιθώρια ανασυγκρότησης, να θυμάστε όμως ότι ο υπόλοιπος μήνας δεν θα σας επιτρέψει να αλλάξετε γνώμη, απόφαση ή στάση, χωρίς κόστος. Υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους ζητήσετε να σας υποστηρίξουν!

Σκορπιός
Συγκρατήστε για λίγο τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας, σκεφτείτε πως θέλετε να λειτουργήσουν τα πράγματα και προστατεύστε τα κεκτημένα σας. Αν ο σύντροφός σας , σας επισημαίνει τα θέματα στα οποία πρέπει να πάρετε αποφάσεις, ή να αλλάξετε στάση, είναι γιατί προσπαθεί να σας στηρίξει και να σας συμπαρασταθεί. Μην προτάσσετε λοιπόν τον εγωισμό σας! Η εργασία σας θέλει συγκεντρωμένους και αποφασιστικούς.

Τοξότης
Ο τομέας που σας βάζει πάντα σε μπελάδες και αυτήν την εβδομάδα, είναι τα οικονομικά σας, όπου θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί στη διαχείρισή τους. Οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις που δεν τακτοποιήσατε διογκώνουν την ανησυχία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά, τον τρόπο με τον οποίο θα απαλλαγείτε από ένα μεγάλο βάρος, για να έχετε καλύτερη και ευνοϊκότερη εξέλιξη. Η αισθηματική σας ζωή είναι λίγο ασαφής αυτήν την περίοδο.

Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν εύκολα λεφτά στη ζωή τους!

Αιγόκερως
Έχετε την ικανότητα να βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους οι οποίοι σας παρέχουν ασφάλεια, αλλά θα πρέπει να γίνετε ή να προσπαθήσετε να γίνετε περισσότερο ανεξάρτητοι σε αυτόν τον τομέα. Μετά τα μέσα της εβδομάδας ν προβάλλει έντονο το ενδεχόμενο να σας απευθύνουν μια σοβαρή πρόταση η οποία μπορεί να σας παρέχει μια νέα πηγή εισοδήματος αρκετά σύντομα. Παρά τη σθεναρή στάση σας, κάποιοι καταλαβαίνουν τις καλά κρυμμένες ευαισθησίες σας!

Υδροχόος
Η εβδομάδα θα λειτουργήσει τόσο στο προσκήνιο, όσο και στο παρασκήνιο, όσον αφορά στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ο λόγος είναι ότι προβάλουν σημαντικά εμπόδια στην εξέλιξή σας και στην ομαλή σας πορεία, ανεξάρτητα από τις ικανότητες ή την καλή σας φήμη. Η διάθεσή σας να μην στεναχωρήσετε εκείνους οι οποίοι δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά, σας οδηγεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που σας αναλογούν. Αποφύγετε να γίνετε υπερβολικά συγκεντρωτικοί. Στην εργασία πρέπει να μοιράσετε αρμοδιότητες.

Ιχθύες
Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο μιας ανακατάταξης στα επαγγελματικά σας και κάποιοι θα δείτε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη υποστήριξη στις προσπάθειές σας. Είναι σημαντικό να διακρίνετε το συμφέρον σας, να προσαρμόσετε τις ικανότητές σας και να αρκεστείτε ακόμα και στα λίγα θετικά στοιχεία που προσφέρει ο μήνας σε αυτόν τον τομέα. Οι μεγάλες μάχες που θα δώσετε θα είναι αργότερα και θα πρέπει να έχετε φροντίσει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και εφοδιασμένοι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share