Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «μείνουν στο ράφι»!

Εσείς είστε μέσα;

11 Σεπτεμβρίου 2019 15:41
Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «μείνουν στο ράφι»!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που «ψοφάνε» να βάλουν κουλούρα, άλλα που είναι πιο κουλ και άλλα που δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από αυτό που έχουν στο μυαλό τους. "Μάχη" θα δώσουν αυτά τα ζώδια: Άση Μπήλιου,Κώστας Λεφάκης και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιούν!

Συγκεκριμένα τρία ζώδια αρνούνται να δεχθούν να κάνουν σχέση με κάποιον «μέτριο» για τα δικά τους δεδομένα, προτιμώντας να ζήσουν ελεύθερα πουλιά, απολαμβάνοντας τη ζωή.

Λέων
Το λιοντάρι είναι το ζώδιο του φαίνεσθαι, χαρακτηριστικό ολοφάνερο και στις σχέσεις του. Θέλει ο σύντροφός του να έχει «όνομα» και φυσικά περιουσία, καθώς με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται καλύτερα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ζυγός
Ο Ζυγός με την υψηλή αισθητική θέλει να έχει δίπλα του κάποιον με κύρος. Του αρέσει να θαυμάζει το ταίρι του και να νιώθει περηφάνια γι’ αυτό. Γι’ αυτό και δεν καταδέχεται να συμβιβαστεί.

Τοξότης
Από την πλευρά του ο Τοξότης, που είναι επιρρεπής στις παράνομες σχέσεις, επιθυμεί έναν σύντροφο που θα του μάθει πράγματα και καταστάσεις. Ποιος ο λόγος να είναι με κάποιον εάν δεν του προσφέρει γνώση, δεν τον ιντριγκάρει και δεν τον παθιάζει; Προτιμά τη μοναξιά, παρά το «μέτριο».

Αυτό είναι το ζώδιο που πρέπει να ξεκόψει από το παρελθόν: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Ποιο είναι το ζώδιο που πρέπει να ξεκόψει από το παρελθόν; Η Άντα Λεούση δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια και προειδοποιεί!

Σύμφωνα με την αστρολόγο, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που πρέπει να πάει ένα ταξιδάκι ώστε να πάρει κάποιες αποφάσεις και να ξεκόψει από το παρελθόν. Ζώδια και ψέμα: Ποιο θα σας τρελάνει στο... "παραμύθι";

Ωστόσο, δείτε παρακάτω αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ: Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά δεχθείτε πως δε γίνεται να περνούν όλα από εσάς. Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς. Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό, σας ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε. Αφήστε το χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει. Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ότι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας.

ΛΕΩΝ: Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δε θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε. Σταματήσετε να μπαινοβγαίνετε στα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν χρόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά. Κατακτήστε μια καινούρια στρατηγική συμπεριφοράς και διατηρήστε την.Τέσσερα ζώδια που περιμένουν πολλές φουρτούνες μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν. Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα ταξιδάκι, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα. Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ξεκόψετε από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κριτική όσων σας περιβάλλουν, αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο. Οι συνθήκες θα είναι τέλειες, ακόμα και αν θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια επαγγελματική σας υπόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, ξεκινήστε τις προσπάθειές σας να τα διορθώσετε, μια και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που σας τα δημιούργησαν και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας που δημιουργήθηκαν κατά την ανάδρομη πορεία του. 7+1 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα Ιχθύ!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share