Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

"Μάχη" θα δώσουν αυτά τα ζώδια: Άση Μπήλιου,Κώστας Λεφάκης και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιούν!

Αναλυτικές προβλέψεις!

11 Σεπτεμβρίου 2019 14:38

Άση Μπήλιου,Κώστας Λεφάκης και Βίκυ Παγιατάκη κάνουν τις αστρολογικές τους προβλέψεις και προειδοποιούν; Ποια ζώδια θα δώσουν... "μάχη" σήμερα;

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Οι δύο κυρίες της παρέας γύρισαν στις τηλεοπτικές εκπομπές που συμμετείχαν και πέρσι και αναφέρθηκαν ξεχωριστά στο κάθε ζώδιο!

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω ποια ζώδια θα πρέπει να προσέχουν:

Κώστας Λεφάκης:

3 ζώδια θα "χτυπηθούν" κατευθείαν στην καρδιά σύμφωνα με τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του κορυφαίου Κώστα Λεφάκη! Προσοχή!

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, προετοιμάζει την Πανσέληνο της 14ης και δείχνει πιο ξεκάθαρα, τα καλά, αλλά και τα δύσκολα που θα προκύψουν. Διαβάστε με την ευκαιρία στο Athensmagazine.gr: Περίεργη η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Κριός
Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον Κρόνο, είτε για να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις στη δουλειά σας, είτε για να ενισχύσετε το κύρος και την παρουσία σας σε αυτήν. Στα αισθηματικά παραμείνετε συγκαταβατικοί και όχι αντιδραστικοί. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει σε διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις και πραγματοποίηση εμπορικών ή άλλων συμφωνιών με προοπτικές στο μέλλον. Βγάλτε από την καθημερινότητα δραστηριότητες που δεν έχουν λόγο να γίνονται και σκέψεις που δεν εξυπηρετούν το παρόν

Ταύρος
Περισσότερο βελτιωμένη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα καθώς η πορεία του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη, σταθεροποιεί την καλή όψη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι αν μπορείτε, αυξήστε την παραγωγή, την ωφελιμότητα των επιδιώξεών σας, την βελτίωση του οικονομικού και την ανανέωση ή την ενίσχυση της κοινωνικής σας ζωής. Στον έρωτα μπορεί να λείπει το πάθος αλλά υπάρχει η συνέπεια και η παρουσία ενός ανθρώπου. Φροντίστε αυτό να είναι επαρκές για εσάς.

Κόλαση γι' αυτά τα 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη!

Δίδυμοι
Εκμεταλλευτείτε τις καλές όψεις σε δημιουργικές δραστηριότητες, επαφές με ανθρώπους που έχουν αξία και συζητήσεις προσωπικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, που φτιάχνουν μια καινούρια βάση για εσάς. Η καθημερινότητα παραμένει παρόλα αυτά σύνθετη και κουραστική και είστε εσείς που θα φροντίσετε το πρόγραμμά σας για να εμπεριέχει λίγη ξεκούραση και ψυχαγωγία που σας είναι απαραίτητες. Αποδεχτείτε αισιόδοξα το πεπρωμένο σας και σκεφτείτε πως για κάθε κόπο που καταβάλλετε τώρα, θα ανταμειφθείτε στο μέλλον.

Καρκίνος

Καθώς οι μέρες κυλούν φανείτε συνεπείς στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί και συντηρητικοί στη σχέση σας με τους άλλους. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις που δεν είναι ισχυρές και μην παγιδεύεστε σε ψευδαισθήσεις επειδή θέλετε να φτάσετε κάπου, αγνοώντας εμπόδια και αντιξοότητες που υπάρχουν. Λίγο πριν την Πανσέληνο του μήνα, κάποιες καλές ειδήσεις, ή μια ανθρώπινη παρουσία θα σας δώσει μια ευκαιρία ή μια ανέλπιστη χαρά!

Λέων
Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δείχνει ότι η διάθεσή σας βελτιώνεται και ότι σας αφορά άμεσα προχωρά χωρίς εμπόδια. Υποστηρίξτε ένθερμα συνεργασίες που αξίζουν, κάντε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που θα πιάσουν τόπο και κυρίως δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα που κυριαρχεί στα αισθηματικά σας, Η καλύτερη συνεργασία και αποδοχή του γενικότερου κλίματος, σας σώζει από ταλαιπωρίες και σας βοηθά να ενισχύσετε την ασφάλεια και την ιδιοκτησία που θέλετε.

Παρθένος
Ο αγώνας, η δράση και το τρέξιμο, συνεχίζονται! Είστε υποχρεωμένοι να προσαρμόζεστε συνέχεια, δεν σας περισσεύει χρόνος για ξεκούραση και ηρεμία, αλλά να είστε βέβαιοι ότι ο αγώνας που δίνετε τώρα για μια φορά ακόμα θα σας οδηγήσει στη νίκη και σε πολύ καλά αποτελέσματα σύντομα. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας θα φέρει αλλαγές στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι, αλλά εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας στο μέλλον. Ο χρόνος θα το αποδείξει. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην είστε φειδωλοί στις προσπάθειες.

Κόλαση γι' αυτά τα 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη!

Ζυγός
Συνεχίστε να διοχετεύετε τη δραστηριότητά σας στην εργασία. Παράλληλα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν συσωρευτεί, ή κάντε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, μεταξύ χρήσιμων και ανώφελων πραγμάτων ή ενδιαφερόντων. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σας πιέσει ψυχολογικά και θα φέρει στην επιφάνεια ιστορίες και πρόσωπα από το παρελθόν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, καταπολεμήστε τους φόβους σας!

Σκορπιός
Οι μέρες που ακολουθούν είναι καλύτερες από αυτές που προηγήθηκαν. Τώρα έχετε μια καλύτερη εικόνα στους βασικούς τομείς της ζωής σας και αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί στη δράση και στις προσπάθειες. Μια νέα πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά στα συχνά, έκπληκτα μάτια σας. Πρέπει να συντονίζεστε συνεχώς με τις αλλαγές ταχύτητας στη δουλειά σας και με τις εναλλαγές εκείνων, που σχετίζεστε μαζί τους κοινωνικά ή προσωπικά. Τα γεγονότα που βιώνετε έχουν χαρακτήρα περισσότερο ψυχολογικό, παρά πρακτικό. Μη βιάζεστε για τελικές αποφάσεις!

Τοξότης
Το σπίτι, η εργασία και ένας δικός σας άνθρωπος είναι το κέντρο των ενδιαφερόντων σας, ίσως και η πηγή του προβληματισμού σας. Οι αντιθέσεις των πλανητών από την Παρθένο με τον Δία που είναι στο ζώδιό σας, διχάζουν συχνά τις σκέψεις και τις γνώμες σας για πολλά πράγματα. Υπάρχει αίσθηση ενός αδιέξοδου, ή ενός είδους μοναξιάς αν και βρίσκεστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Αυτό που θα σας βοηθήσει είναι η ψυχική σας αντοχή, η αυτοσυντήρησή σας και το γεγονός ότι μπορείτε να ξορκίζετε το άγχος και τις αγωνίες σας και να διεκπεραιώνετε παράλληλα τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως
Οικονομικά γίνονται σημαντικές διευθετήσεις αυτές τις ημέρες, που θα σας επιτρέψουν να ανασάνετε. Επαγγελματικά, οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι μετοχές σας ανεβαίνουν μαζί με τις ευθύνες σας. Υπάρχει βέβαια και ένας άλλος τομέας, ο αισθηματικός. Παρά την ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο αυτές τις ημέρες, εσείς παραμένετε προβληματισμένοι και ορισμένες φορές αμήχανοι. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει να εμπνευστείτε κάτι σωστό, ή να βρείτε μια διέξοδο προς την ελευθερία.

Υδροχόος

Αυξάνεται η αναμόχλευση των συναισθημάτων σας και ο προβληματισμός σε τι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση. Επαγγελματικές ευθύνες, αισθηματικά ενδιαφέροντα, οικονομικές υποχρεώσεις και νέα φιλόδοξα σχέδια για κάτι, συνωστίζονται και ανακατεύονται μεταξύ τους. Βρείτε μια μέθοδο να βάλετε μια τάξη σε όλα αυτά, χωρίς ο ένας τομέας να επιβαρύνει τον άλλον. Καταπολεμήστε την ανασφάλεια και τους φόβους σας.

Ιχθύες

Η ένταση στον τομέα των σχέσεων συνεχίζεται και τα αιτήματα των άλλων γίνονται περισσότερο πιεστικά. Κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας και προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τα ανάμικτα συναισθήματα που προκαλούν οι άλλοι, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό ή κοινωνικό πεδίο. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου κορυφώνει την ένταση και αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα των ανθρώπων αλλά και των γεγονότων ή των συμπτώσεων που θα συμβούν. Προσέξτε τη στάση που θα κρατήσετε και το πώς θα διαχειριστείτε εκείνους που σας πιέζουν ή σας χρειάζονται.

Άση Μπήλιου:

Τετάρτη σήμερα (11/09) και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις, της ημέρας για όλα τα ζώδια! Για ποιους είναι μια απαιτητική ημέρα; Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος, στην σημερινή εκπομπή μίλησε για τη Σελήνη, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο.

Συγκεκριμένα είπε: "Δημιουργούνται πολλές όψεις χιαστί με τους πλανήτες στην Παρθένο, κάνοντας το πλαίσιο της ημέρας κάπως απαιτητικό". Μάλιστα, είπε και ποια ζώδια θα ευνοηθούν σήμερα!

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο:

Βίκυ Παγιατάκη:

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα η Βίκυ Παγιατάκη ανέλυσε το άστρα στην εκπομπή του Open και της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε"!

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε και το βίντεο με τις προβλέψεις της:

Κριός: Ως την Παρασκευή μπορείτε καλύτερα σε θέματα που αφορούν υπογραφές, συμφωνίες, προκαταβολές. Σπουδές, έντυπα, έγγραφα, κάρτες και λογαριασμούς επίσης. Οι σημερινές συναντήσεις αποδίδουν περισσότερο. Φίλοι στο πλευρό σας.

Ταύρος: Προσοχή σε ανωτέρους και ανταγωνιστές. Μέχρι το Σάββατο η Αφροδίτη στο πλευρό σας. Άτομα που σας εκτιμούν έχουν τώρα ζωντανή παρουσία στη ζωή σας.

Δίδυμος: Με μεγαλύτερη σιγουριά τώρα. Προσπαθήστε να μη χειροτερεύσετε μια κατάσταση. Αποφύγετε συμφωνίες και σχόλια. Έρχεται άνοδος από τη νέα εβδομάδα.

Με την ευκαιρία διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το ζώδιο που πρέπει να ξεκόψει από το παρελθόν: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Καρκίνος: Μέχρι το Σάββατο έχετε εύνοια στα οικονομικά αλλά και στα συναισθηματικά σας. Σήμερα και αύριο μέχρι μεσημέρι είναι ουδέτερες (προς το θετικό) μέρες. Μην αφήσετε εκκρεμότητες για Σαββατοκύριακο.

Λέων: Μη βιάζεστε και μη ρισκάρετε μέχρι αύριο μεσημέρι. Σελήνη απέναντί σας και έχετε τρέξιμο. Ηρεμήστε. Η ερχόμενη εβδομάδα έχει πολλά θετικά. Ό,τι μπορείτε να σπρώξετε, την επόμενη εβδομάδα.

Παρθένος: Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα. Μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, να αξιολογήσετε καταστάσεις. Μέχρι και το Σάββατο έχετε «βοήθειες».

Ζυγός: Κινηθείτε με ασφάλεια σήμερα. Μπορεί να συζητήσετε με άτομα που έχουν πείρα και μπορούν να σας συμβουλεύσουν. Η ερχόμενη εβδομάδα δίνει λύσεις σε θέματα και ανοίγει πόρτες και παράθυρα.

Σκορπιός: Αφήστε για αύριο τα σημαντικά, από το μεσημέρι και μετά. Η πίεση είναι πιο μεγάλη σήμερα, έχει αγωνία η μέρα. Η περίοδος τώρα είναι περίεργη, με σκαμπανεβάσματα.

Τοξότης: Η μάχη πρέπει τώρα να δοθεί. Η σημερινή μέρα είναι πιο βοηθητική και μέχρι το μεσημέρι αύριο. Πιο μετά κάτι θα στραβώσει. Μέχρι το Σάββατο σε οικονομικά και σπουδές δεν είναι οι καλύτερες μέρες.

Αιγόκερως: Μη σταματάτε την προσπάθεια. Έχετε εύνοια και την έχετε μέχρι την Παρασκευή. Συμφωνίες, δουλειές, έντυπα, κάρτες, σπουδές και σύντροφος ευνοούνται και μπορείτε να βρείτε μια μέση οδό.

Υδροχόος: Τονώστε την ψυχολογία σας. Κυνηγήστε το κέρδος. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει πράξη. Σπρώξτε τώρα καταστάσεις. Περίεργη κατάσταση σε επαγγελματικά και συναισθηματικά.

Ιχθείς: Από τη στραβωμάρα των ημερών θα βγει κάτι θετικό. Η σημερινή μέρα είναι πολύ βοηθητική και πρέπει να την αξιοποιήσετε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο τρόπος που ψωνίζετε αποκαλύπτει το ζώδιο σας!

Ποια ζώδια έχουν το καλύτερο χιούμορ;

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share