Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο το 2020!

Δες ποια είναι!

21 Οκτωβρίου 2019 13:30
Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο το 2020!

Αν σχεδιάζεις να παντρευτείς την επόμενη χρονιά, ανεξάρτητα από τα ζώδια σας, και ψάχνεις ημερομηνία για αυτή τη μεγάλη ημέρα, η αστρολογία προτείνει μια συγκεκριμένη που θεωρούν ως ιδανική για να τον πολυαναμενόμενο γάμο!

Δείτε επίσης: 7 νυφικά μανικιούρ που θα σε τρελάνουν!

Σύμφωνα με την αστρολόγους, η ημέρα που πρέπει να παντρευτείς είναι η 20η Φεβρουαρίου του 2020, καθώς αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τα «νέα ξεκινήματα».

«Στην αριθμολογία ο αριθμός δύο δείχνει την στωική και ισχυρή γυναίκα, η οποία διαθέτει ταπεινοφροσύνη και χάρη, αλλά έχει απαράμιλλη αποφασιστικότητα και δύναμη»

«Στην αστρολογία ο αριθμός δύο σηματοδοτεί τον οίκο του Ταύρου που ως ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς, που αντιπροσωπεύει την υπομονή, την αντοχή και την αφοσίωση για να παραμείνει πιστό και να εργαστεί σκληρά για να οικοδομήσει μια απίστευτη, μόνιμη ένωση».

Αν έχεις ήδη ορίσει μια ημερομηνία για το γάμο σου μέσα στο επόμενο έτος, τότε μην ανησυχείς, καθώς ολόκληρος ο χρόνος είναι ιδανικός για να πας τη σχέση σου στο επόμενο στάδιο.

Τα αστέρια δείχνουν ότι ο Κρόνος μετακινείται από τον Αιγόκερω, όπου βρίσκεται από το 2017. «Ο συνδυασμός αυτός δεν έχει ξανασυμβεί από τη δεκαετία του 1960, που ήταν η εποχή της αγάπης, της ισότητας και της ελευθερίας να αγαπήσεις».

Τέλος : «Λόγω της ευθυγράμμισης των πλανητών το 2020, τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν σε αυτή την αστρολογική φάση, είναι πολύ πιθανό να βρίσκονταν σε καρμικές σχέσεις πολλές φορές, σε πολλές άλλες ζωές. Αλλά αυτή είναι η ζωή όπου μπορούν απλά να το κάνουν σωστά».

Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου; Δες τι σημαίνει!

Το ήξερες ότι και ο γάμος έχει ζώδιο; Μπορεί να μην το ήξερες αλλά έχουμε να σε πληροφορήσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό. Δες τι σημαίνει και πράξε αναλόγως!

Δείτε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν εύκολα λεφτά στη ζωή τους!

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Καταλήγετε να παντρευτείτε αυτό το διάστημα ύστερα από πολλές περιπέτειες και εμπειρίες. Υπάρχει μεταξύ σας ζήλια, συναγωνισμός, συγκρούσεις που όμως σας δυναμώνουν και σας οδηγούν στην επιτυχία. Αρνητικά στοιχεία είναι η βία και η απιστία.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Θέλετε να νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα. Είστε πολύ αγαπητοί, αναπτύσσετε ισχυρούς δεσμούς και αγαπάτε το καλό φαγητό. Αρνητικά στοιχεία είναι το πείσμα και η αδιαλλαξία.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η γνωριμία σας έχει γίνει συνήθως μέσω κάποιου τρίτου, κάποιας επικοινωνίας ή ταξιδιού. Αγαπάτε την κοινωνική ζωή, το διάβασμα και μιλάτε πολύ. Τα συναισθήματά σας θα είναι ή πολύ θερμά ή πολύ ψυχρά. Υπάρχει κίνδυνος εξωσυζυγικών σχέσεων.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Θέλετε να δημιουργήσετε την τέλεια οικογένεια, να ζείτε σε ένα ζεστό περιβάλλον και να αποκτήσετε περιουσιακά στοιχεία. θέλετε να αποκτήσετε παιδιά τα οποία να τα αναθρέψετε με το σωστό τρόπο. Πολλές φορές υπάρχουν συγκρούσεις.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Έχετε την τάση να ζείτε έντονα, να προβάλλεστε και να επιδεικνύεστε. Έρχεστε σε σύγκρουση συχνά με τα παιδιά σας. Αν φτάσετε κοινωνικά ψηλά, θα έχετε να αντιμετωπίσει την ζήλια των άλλων.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Ζείτε μέσα στο άγχος και την ανάγκη της επιβίωσης. Θα ασχολείται με την καθαριότητα στο σπίτι, θα προσπαθείτε να μαζέψετε αγαθά και να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Ύστερα από χρόνια γίνεστε μίζεροι και δεν έχετε καθόλου κοινωνική ζωή.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Ο ένας έχει την ανάγκη του άλλου και ο καθένας αναπτύσσει την προσωπικότητά του μέσα από τον άλλο. Φτιάχνετε ένα όμορφα διακοσμημένο σπίτι και μοιράζεστε τις καθημερινές ευθύνες. Είστε αγαπητοί, έχετε κοινωνική ζωή και ασχολείστε με τα προβλήματα του συνόλου. Αρνητικό στοιχείο είναι η ασυνέπεια.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Φτάσατε σε γάμο αυτό το διάστημα ύστερα από κάποια πίεση. Υπάρχουν έντονα και ακραία συναισθήματα, φασαρίες, εντάσεις, ζήλιες, ειρωνείες, καχυποψίες. Θα είστε πιστοί ο ένας στον άλλο και θα έχετε πολλά περιουσιακά στοιχεία και οικονομική άνεση.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Θα ζείτε ήρεμα και θα έχετε καλές σχέσεις με συγγενείς και φίλους. Συχνά θα αναζητάτε την ελευθερία και τη ζωή σε χωριστά σπίτια. Αγαπάτε τον αθλητισμό, τα ταξίδια και την πνευματική εξέλιξη.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ
‘Ύστερα από κάποιο διάστημα θα φθάσετε στην ψυχρότητα γιατί ενδιαφέρεστε περισσότερο για την κοινωνική-επαγγελματική-οικονομική ζωή. Δεν διασκεδάζετε γι’ αυτό και αν είστε συντηρητικοί θα αντέξετε, αν όχι θα χωρίσετε.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
‘Έχετε κατανόηση, φιλία, σεβασμός, ελευθερία κινήσεων η οποία όμως μπορεί να οδηγήσει και σε αποξένωση.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Έχετε φαντασία και συναίσθημα. Ο καθένας ζει στον κόσμο του με πολλά μυστικά. Δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ανακατεύονται συγγενείς και κινδυνεύετε και οι δυο να εξαπατηθείτε. Για να περνάτε καλά και να νιώθετε και συναισθηματικά καλά, θα πρέπει να βρείτε κοινές ενασχολήσεις.

3 γυναίκες του ζωδιακού που φοβίζουν περισσότερο τους άντρες!

Ζώδια, υπάρχουν τρεις τύποι γυναικών του ζωδιακού που είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο. Που φοβίζουν τους άντρες!

Προσοχή: Τέσσερα ζώδια που περιμένουν πολλές φουρτούνες μέχρι το 2020!

Η κακή τους πλευρά έρχεται στην επιφάνεια, όταν ένας άντρας δεν τους φερθεί σωστά. Θα τον τσακίσουν και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Αλλά θα έχουν και δίκιο. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι 3 γυναίκες πρέπει να φοβάται ένας άντρας και να μην προσπαθήσει να τις ξεγελάσει!

1.Σκορπιός

Η Σκορπίνα, στα συγκεκριμένα ζώδια είναι πρώτη και καλύτερη. Σε καρφώνει με το βλέμμα, σε σκανάρει κυριολεκτικά, από πάνω μέχρι κάτω και είναι μια πραγματική απειλή για όποιον προδώσει την εμπιστοσύνη της. Το ένστικτό της δεν την ξεγελά με τίποτα. Όσο κι αν το αρνηθεί ο άλλος, γνωρίζει πολύ καλά τι κι αν συνέβη κάτι. Οπότε καλό θα ήταν να τη μιλήσει ειλικρινά από πριν γιατί μετά θα βιώσει στο πετσί του τι σημαίνει η φράση «ο Θεός συγχωρεί, εγώ όχι».

Τα λόγια και τις εξηγήσεις τα θεωρεί περιττά, περνάει κατευθείαν στη δράσηκαι βοήθειά του. Δεν θα σταματήσει, αν δεν κάνει το συγκεκριμένο άντρα… να φτύσει το γάλα της μαμάς του.

2. Αιγόκερως

Η δεύτερη πιο φοβιστική γυναίκα είναι η Αιγοκερίνα. Συγκαταλέγεται και αυτή στα ζώδια που θα πρέπει να φοβούνται. Έχει αυστηρό ύφος, ενίοτε και παγωμένο, με το που θα σε συναντήσει θα σε μετρήσει από πάνω μέχρι κάτω, χωρίς να σηκώσει καν το φρύδι.

Έχεις την αίσθηση ότι σε κοιτάει και ταυτόχρονα σκέφτεται «έλα, πες τη βλακεία σου και συ, να με φτιάξεις». Αν ένας άντρας κάνει το λάθος να την υποτιμήσει ή να θεωρήσει ότι με δυο γλυκόλογα και κανα λουλουδικό θα την τουμπάρει, τότε τα θέλει ο οργανισμός του. Δυο κουβέντες θα του πει και αρκούν για να του κοπεί ο βήχας, τα ήπατα και να μετανιώνει για μια ζωή για το θράσος που έδειξε. Για να μην πούμε ότι θα εξαφανιστεί από προσώπου γης.

3. Κριός

Ζώδια : Κριαρίνα είναι το πραγματικό αφεντικό και δεν φοβάται να το δείξει. Λειτουργεί έτσι και στην ερωτική και την επαγγελματική της ζωή. Και ένας έξυπνος άντρας θα πρέπει να το αντιληφθεί γρήγορα και να μην πάει να της πουλήσει μαγκιά. Γιατί στάνταρ θα φάει τα μούτρα του, αν όχι… φούσκο.

Έχει αφοπλιστική ειλικρίνεια, μηδενική ανοχή στη βλακεία και την ψευτιά και δεν κολλάει πουθενά και μπροστά σε κανέναν. Αν κάποιος την προκαλέσει, τότε, κακό του κεφαλιού του γιατί θα τον ξευτιλίσει όσο δεν πάει. Επίσης, μην ακούσει τη γνωστή φράση «δεν ξέρω τι θέλω» από άντρα γιατί γίνεται έξαλλη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share